Prijava
   

diskriminacija muskaraca

Vrlo cesta pojava,iako se samo zene zale kako su diskrimisane.

Sutra velika zurka na splavu akapulko,ulaz za devojke besplatan,i pice za devojke besplatno. Ulaz za muskarce 3000din,a pice skuplje 40%.

Docek nove godine u hotelu moskva,za muskarce 80e bez pica,za devojke ulaz besplatan sa 18 besplatnih pica.

Razni casopisi koji dele razne uzorke sjajeva,parfema,lakova za nokte itd.. a nijedan od muskih casopisa ne deli uzorke after sejva,pene za brijanje i slicnog.

Komentari

стрпи се још пар година кад газде истих тих клубова пређу у геј популацију. Биће и за нас улаз џабе:))) ...ал ја ту да крочим нећу ни за Hektar gibanice.

da ne pricamo o tome kako je kad saobracajac zaustavlja zene, a kako kad zaustavlja muskarce...

Ma to je zato da dođe više riba da bi VI muškarci imali šta da "gledate" :))

Diskriminacija bajo, sad ćemo da pravimo proteste i da tražimo jednakost :)

+

od gledanja nema selameta :)

Ja nisam napisala gledanja, nego "gledanja" :D

moze se shvatiti i kao gledanje sa okrutnim namerama od cega takodje nema selameta :P

+
zene dizu cenu tom klubu, pa je i ekonomski logicno da imaju neke popuste.

ali zene cekaju muskarce da im kupe pice,tako da toliko o profitu kluba:)

+ Pravimo "testosteron paradu" u Bg-u. :)

A da mi osnujemo SIGURNU MUSKU KUCU?

mogli bi neki skup da napravimo i okupimo sve revoltirane muskarce i uradimo nesto po ovom pitanju!

ja se ne osecam iskreno diskriminisanim zbog ovoga sto si naveo. Mislim da su zene nesto najkvalitetnije sto je priroda stvorila. Mozemo da seremo, ali sve sto radimo, radimo zbog njih. Licno ih volim do imbecilnosti.
Ne samo da bi im dao besplatan ulaz na sva mesta ovoga sveta, vec bi im pride ponudio i seksualne usluge od strane muske osobe po izboru :)

zene nesto najkvalitetnije ?:) auuuu auuu :) licno sve sto radim radim zbog sebe,a ne zbog neke zene. Ne bunim se ja sto devojka ima besplatan ulaz,sto dobije besplatno pice,besplatne koktele tokom veceri itd itd.. ja se bunim samo zato sto zene STALNO SERU KAKO SU UGROZENE I DISKRIMISANE,a to zaista nije tako. sto se seksualnih usluga tice,ne bi im valjda dao i da biraju?!:)

Da, zene u globalu po meni jesu nesto najlepse na svetu.

Vidis ja se slazem sa tim da pojedine zene smaraju sa tim da su UGROZENE I DISKRIMINISANE, medjutim to su pojedine zene.

Takodje pojedini muskarci umeju takodje da seru kako su UGROZENI I DISKRIMINISANI. Medjutim to su samo pojedini muskarci

Dozvoli mi da budem eksplicitan ovom prilikom.

Da se malo bolje snalaze za kurac, te zene ne bi srale da su DISKRIMINISANE I UGROZENE.

Takodje, da se malo bolje snalaze za picku, ti muskarci ne bi srali kako su DISKRIMINISANI I UGROZENI.

Ostatak musko-zenskog covecanstva zivi u medjusobnoj harmoniji i ljubavi.

Ipak , tvoja defka je vise zajebancija , nego sto ti to zaista mislis, pa ti nisam ni dao minus. ;)

JA sam nesto najljepse na svijetu. tacka.

... uvijek zaboravim staviti :)

pa sad,lepsi pol je nametnuti opis zena,jer su muskarci pametniji pol pa sad da ne ispadne da one nisu ni za sta,inace lepse su mi zene,ali to je zbog cinjenice sto nisam gej. vece je sranje o diskrimisanosti kod zena,jer ono "imam manju platu za 5 hiljada nego sto neki muskarac ima" a niko ne prica o tome da je dobila posao jer ima sise ko povrsina moje glave,i tako izbacila iz konkursa decka koji ima prosek 9.5 i vise diploma nego sto je ona filmova pogledala. ovo za kurac je mnogo dobro,zaista dobro vidjenje! a sto se tice picke,nema ovo veze sa tim,samo mi je pun cosak nedojebanih zenturaca koje samo mogu da seru kako je njima lose! a ja sam sovinista tako da si mi mogao slobodno dati minus :)

zevonja, otkud toliki gnev prema zenama?

opusti se, ako ti vredis i ako si sposoban , tvoja sposobnost ce doci do izrazaja..i veruj mi, NE POSTOJI DOVOLJNO VELIKA SISA KOJA CE TE U TOME SPRECITI.

ma nema gneva,ja sam samo objektivan i surovo realan :) a sise su mi slaba tacka,tako da.. :) inace fino sam to objasnio http://vukajlija.com/polna-ravnopravnost

Ja sam veliki postovalac sise. ;)

свиђа ми се.

"imam manju platu za 5 hiljada nego sto neki muskarac ima" a niko ne prica o tome da je dobila posao jer ima sise ko povrsina moje glave,i tako izbacila iz konkursa decka koji ima prosek 9.5 i vise diploma nego sto je ona filmova pogledala- pa nije ona kriva što o tome odlučuje nedojebani muškarac

inače ja se slažem sa tvojom definicijom i dala sam plus jer si opisao istinitu pojavu ali komentari su ti za -