Prijava
   

Diskurs hemija

Potpuna nekompatibilnost dveju osoba u filosofskom, erotskom, i svakom drugom pogledu. Narodski rečeno, dupe i oko. Premali poklopac za preveliku šerpu. Kada bi da je otrsiš kao gluvo pseto, ona tripuje vođenje ljubavi; kad dođeš umoran s naftne bušotine i željan si kreveta ko novorođenče majčine sise, ona bi da bude lomikurka sa bičem, a ti njen Bugati Vejron, kome će maksimalno da razjebe motor i pocepa gume u lakat krivinama.

- Večeras u pozorište na balet?
- Kafa s drugaricama. Sutra u Ušće na kuglanje?
- Teško, liga šampiona. Možda preksutra do keja da izblejimo?
- Seansa iz hiromantije, mrka kapa. Eventualno u subotu...
- Hmph, ipak ne.

I tako, polako primetiš da imaš slona u sobi. I to ne Damba ili Ćiru plačipičku već onog afričkog, toliko velikog da preti da te izbaci iz rođene gajbe. Onda se pitaš: "Majku mu jebem, je l ta divergencija ovozemaljskog kova ili mešetarska radnja onog s rogovima i kopitama."

- Da izbrišemo histori i temporari fajlove?
- Ne, samo keš memoriju i kolačiće.

Kul. I advokati moraju od nečeg da žive. Razvod je dobra preventiva od vađenja očiju zarđalom kašikom. Ili je ipak tačan odgovor pod b.

Komentari

a dobra ti je ova
+

On je zove "u pozorište na balet"?
Tu je već u startu jasno da je nešto vrlo čudno u toj vezi. :)

Baletska predstava u pozorištu, što? :)

Muškarac na baletu? :)

Žena na kuglanju? :)

Pa to čak i može. Ja znam neke. Nedajbože da kažem da sam to ja.

odlicna +++ vredi te pratiti

кеш меморија и колачићи су ме добили :D +

Bleče, zašto prosipaš ovde neistine i spinujep široke mase tvojih pratilaca? U Ušću nema kuglanja nego ima onog jebenog bowlinga, američke varijante sa ogromnom kuglom i laganim debelim keglama koje padaju kako god okreneš. Napravljeno za debile, da i oni nešto obore. Kuglanje je keva, bowling je sranje.

Pošto sam ipak danas dobre volje i pošto si ti kum (doduše neozbiljan, ne predlažeš nikakva imena) dao sam ti plus, a o zvezdi ću razmisliti.

By the way, I was sarcastic!

Hajd se mi, lepi moj divergenišemo...
+ i ova bi trebala nekako na naslovnu.

+ i ova bi trebala nekako na naslovnu.