Prijava
 1.    

  Đoković

  Merna jedinica za isticanje srpstva, ovaj srBstva.

  - Znači Dragana Mirković je izmislila muziku za onog idiota Boj Džordža, ako me razumeš, niko od njih nije probao keks i mleko, mamu im tursku jebem, i neću koj kurac Papu u Nišu, koj će mi ga, da dođe sa onim njegovim japanskim pervertima da ovamo sakate srpsku svetinju kao što je Forum Shopping centar preko puta Kalče! To je lično patrijarh Irindža osveštao. Mamu im onu omutavelu ja, pa kome su oni našli da prodaju ideje za kalemljenje limuna, jel znaju oni da su Srbi još 1867. godine izmislili Sega Mega Drajv...

  - Sine, srbuješ za pet kilođokovića, oladi malo, ugasi se...

 2.    

  Djokovic

  Trimer kineske proizvodnje, trzisne vrednosti do 500 dinara (daleko manje realne vrednosti), pogodan za odrzavanje duzine dlaka u genitalnoj regiji.

  -Brate, kakav ti je ovo trimer? Vise stipa nego sto sece.
  -A to mi je Djokovic, moras da naviknes ruku. Sece samo pod uglom od 12 stepeni. Meni prvih mesec dana muda bila k'o lubenice
  -Sad mi to kazes!

 3.    

  Đoković

  Miran, povučen susjed koji svakoga pozdravi. Odiše srdačnošću, ljubaznošću, uvijek je spreman da udijeli dobronamjeran savjet. Voli da priča o svom znanju koji je za života prikupio i usmjerava ljude kao lajf kouč. Majstor je alternativne medicine i prehrane. Svaki dan vježba taj či i jogu. Nasmijava ljude čisto da osvijetli svjetlo života u svima nama i da nam ukaže da smo jedno.

  Jednog dana taj štit od prijetvornosti splasne i onda sranja počnu da frcaju na sve strane. A taj ventilator, a ujedno i katalizator budu izraženi u crnoj kronici.

  - Draga, šta je bilo?
  - Istuka me Ante.
  - Pa šta pričaš. Pa tvoj Ante je paficist. Geslo mu je budi promjena koju želiš viditi u svitu.
  - Otkad smo se vinčali, njegova tamna strana je izašla na vidilo.
  - Ne brini se, omaklo se, Anći. Ima je loš dan.
  (kasnije)
  - Ovdje počiva naša draga sestra Ana, od milja Anći, anđeli su nam je prebrzo uzeli. Brate Đokoviću, zašto brate?

  OI