Prijava
   

Đorđe David

polumitološka telesna pojava, koja sa sobom nosi brojne nepoznanice. Teško je odrediti pojam i svrhu Đorđa Davida u ovom svetu, postavlja se niz otvorenih pitanja koja treba definisati. Pitanja se prostiru od onih naizgled lakih međutim nemogućih za odgovor: ( da li je živ, čime se bavi, od čega preživljava (od muzike sigurno ne), da li mu je David ime ili prezime, ko ga finansira i pobogu zašto) preko filozofskih pitanja koja zadiru u samu esenciju života poput: ( kako uopšte izgleda, da li se pojavljuje samo onda kada mislimo da smo ga potpuno zaboravili, kako ga prizvati, da li uopšte postoji ) Do onog poslednjeg i ključnog pitanja ZAŠTO JE TOLIKO NEBITAN?

Komentari

Старији се сигурно њега сећају, а постао је мудо у последње вријеме јербо је члан жирија у Звезде ГРАНДА као сурогат Лукасу.

Нзм ово за Звезде Гранда, ја сам га последњи пут видео пре две године на неком новогодишњем програму у позадини иза неких народњака, а и то сам можда сањао.

Ја знам у ЗГ је лик оно да неверуеш

Сад сам погледао, у најмању руку сам шокиран

Хаха, што је најгоре, он је сасвим коректан певач.

Не бих буквално никада открио да постоји неки Ђорђе Давид да нисмо гледали неку емисију о њему на часу у трећем средње. Права мистерија чојк

Видео сам да постоје те дефиниције и прегледао сам их пре писања свакако и могуће да грешим али мислим да нисам увидео неку сличност, осим можда мало ове последње (али опет по мом мишљењу се умногоме разликују).

И послије није битан а толико га дефинишу

Nisam znao da je taj djordje david ikome poznat. Kada sam ga vidio u ziriju ZG pomislio sam ko je ovaj vanilla ice look alike jer stvarno nisam znao

Svidja mi se ovaj heit... malo mi je kraj onako jeri je nekih 0.42 Dejana Cukica...
ali su mi ova gore pitanja o prezimenu i bavljenju muzikom fin ugao definisanja date tjelesne pojave

Izbrisati, nepotrebno i nekreativno

Odlicno, placu ljubitelji jugoslovenske rok muzike i lupaju minuse, ne moze bolje

Ђорђе је солидан певач и још солиднији дебил. Реално нисам сигуран шта ради, раније је висио у Чорба кафеу, циркао вопс и играо флипер, псујући ону машину у маниру пијаног морнара.