Prijava
   

Đorđe David

Nesudjeni glumac,umišljeni muzičar,jedan od retkih,uz Dejana Cukića,za koga stvarno mislim da ga niko,ali niko ne sluša.Menja bend,čiji je uvek frontmen,na svakih godinu-dve i ponavlja se poput pokvarene ploče: "Ovi mladi momci zaista razumeju i osećaju muziku,ovaj bend ima snage i energije da pokaže da rokenrol nije umro,oni svemu tome prilaze sa puno emocija i vrlo profesionalno.Ja sam tu da im svojim iskustvom pomognem." - i naravno o sebi sve u superlativima.Trebalo bi da ga je sramota što svoje "prezime" dovodi u vezu sa Davidom Coverdaleom.

Neko jednom davno napisa u CKM-u:

"Blato za automobile - isprskajte kola ovim i izgledaće kao da ste učestvovali na reliju po teškom i nepristupačnom terenu."
A ispod slike "proizvod besmisleniji od karijere Đorđa Davida."

Komentari

E, bravo!!! Jednom je svirao u Smederevu i kada sam mu rekao da je "Generacija 5" sa Najdom iz "Smaka" prošla bolje nego on popizdeo je (klub je bio pun za G5, a njemu je došlo jedva 100 ljudi). Čak je i lovu od svirke od mene uzeo tako što je poslao bubnjara dok je on seo u kombi i kao spavao. I to 2 sata, dok je ostatak benda blejao sa nama u klubu.

Xaxa...odlicno...Mislim da nema goreg muzicara u ovoj zemlji..+

Ako se taj covek uopste moze nazvati muzicarem!

Ево, ја га слушам. Он је можда дркош и курац од човека, али је сасвим солидан музичар, па и више од тога. Да је лош музичар, не би га никад Крле из Генерације 5 (читај: један од најквалитетнијих и најгенијалнијих балканских гитариста) примио у бенд. Ни албум ''Само свој'' који је урадио са бендом Fuzz Box није за бацање. Штавише, сматрам да спада у топ 5 ствари које су изашле на Балкану двехиљадитих. Тренутно ради са Генгом (тј. Death Saw) и, морам да признам, оно што сам чуо није нимало наивно, а гледао сам их и уживо. Разваљују. Искрено, једва чекам да чујем тај албум кад буде изашао.

Ево њихове обраде једне од култних прог-рок домаћих ствари, па процените да ли ваља или не:

http://www.youtube.com/watch?v=S6NAwvXvBFU

Moram da priznam da nije loše.
Ovo je inače grupa "Time" Adolfa Dada Topića,zar ne?

Јеп. Први албум. :)

E da u ckm-u ga vecito prozivaju :) +

Мени је он сасвим уреду. Квалитетна музика, а то што га други мрзе њихова ствар.

http://il.youtube.com/watch?v=GU0oyIaHbuM
http://il.youtube.com/watch?v=R019WIM8cQE

чак му је и нови албум супер, додуше облачење ми се не свиђа, али ко је гледао како се облачи Оливер Мандић иако је правио квалитетну музику.

http://il.youtube.com/watch?v=oH9Z_avlyh0&feature=related

Hahahaha kakav dramski obrt u komentarima. Udjite u dupe Dzimiju malo!

dejan cukic ima par stvari da vrede, veliki fan Bitlsa i poznavalac basketa. Djoka se pride blajha.

Užasan lik, užasan za posao, ali ODLIČNO peva. tu nema šta. nađite negde njegovo izvođenje pesme Sailing Ships, npr