Prijava
 1.    

  DM Sat

  Televizija u vlasništu popularne nam i voljene Dragane Gage Mirković aka. Lučeta iz Kasidola i njenog supruga Tonija Bijelića aka. Seljačine iz Beča. Televizija DM Sat od svog programa ne može da ponudi ništa više od 24 sata dnevno zabave do mile volje. Uz ovu televiziju, možete da uživate u svim hitovima za koje niste ni znali da postoje. 50% programa se svodi na prikazivanje gazdaričinih spotova i njihovih repriza. Takođe, na DM Sat televiziji, možete uvek pozdraviti svoje rođake i prijatelje koji žive u tri lepe pizde materine, pošto oni ovo verovatno gledaju.

  "Mlad neoženjen 42 godine visok lepo građen kulturan pismen obrazovan traži životnu saputnicu. Prvo SMS! Pederi stop inače ću da Vam jebem majku!"

  "Hasane, ovde Rasim. Oću da ti kažem da ti je žena u Blacu kod brata već nedelju dana, a neće da dođe kući. Dođi brzo iz Švajcarsku! Upsut, želio bih da pozdravim svog sina Ersena i da mu poželim sretan 14 rodendan i čestitku što je dobio sina tj što sam ja posto deda. Molim vas pesmu od Vere Matović "Rodio se sin mali gospodin"!

  Režija: ČESTITAMO!!!

 2.    

  DM SAT

  Kanal koji se gleda sa obavezno isključenim tonom, ukoliko gledate sa uključenim tonom to može dovesti do neželjenih nuspojava kao što su krkanluk, rezanje vena i razbijanje flaše od glavu. To je ujedno i erotski i humoristični kanal. Erotski program sačinjavaju spotovi rumenih "umjetnica" sa našeg nam brdovitog kanala a za humoristični dio programa brinu se sami gledatelji šaljući "zavodničke" sms poruke u dnu ekrana i nepismeni đilkos iz režije koji im odgovara na iste.

  SMS CHAT:
  "POZDRAV IZ MINŠENA, JE LI MORE OD STOJE DALISI ZA SEKS?!"
  DM SAT (REŽIJA): STOJA IDE, SAMO ŠTO NIJE, SAMO ŽIVOOOOOOO, NEK JE VEEEESEEELOOO :) :) ;)
  SMS CHAT:
  "MLAD, CRN, VISOK, LJEP TRAŽI UDATU ŽEMSKU ZA INTIMNA DRUŽENJA, SAMO OZBILJNE PONUDE DOLAZE U OBZIR 0636676665, 0636676665, 0636676665, 0636676665, 0636676665, 0636676665, 0636676665, 0636..."

 3.    

  Dm Sat

  Death-match televizija!

  Osoba A:Koji je ovo pevač?
  Osoba B:Auuu taj je umro pre 10.godina!

 4.    

  DM-sat

  pozdravljam tetku suhru u avstriji, amidžu seju u framcuskoj, šuru rudu, šurinog zeta ragiba i zaovu mu ankicu. pozdravljam svija iz gornje medenice koji me slušaju, a i vas u radiju i studiju, i pjesma od kemala i jovane ja neću senku nego čoveka. fala