Prijava
   

Dnevnik Ane skank

Zapis bivše narkomanke koja je otišla na neko bolje mesto... u nedođiju... ponekad u kanalizaciju.

Što da ne!? Kad pojedine pevaljke, manekenke, razne Zoranxe i ostale pušikurke, mogu da budu spisateljice mogu i zalutale ovcxice.

Ko se radi taj i greši.

... na radiu tiho piči, Neee gde tu iza duugeee...

Danka: Srce, poglej šta sam našla u njen ranac? Ej bre, el me slušaš? Alooooo, eeeej... Našla sam joj dnevnik! Eeeej... ma ostavi semenke :udara ga po ruci: eeej.
Stanko: A? Šta? Šta bilo?
Danka: Pa pričam ti nešto. Vidi ti ovo! :pokazuje svesku A4 formata sa slikom vesele gliste u crvenom autu: DNEVNIK! Konačno ćemo saznati šta se zbiva sa njom.
Stanko: Rileks bre, mirna. To što je dobila 3 iz pismenog, ne znači ništa. Dete bre ima sve petice. Ajde, pusti me sad da gledam slagalicu, oću da pogađam malo.
Danka: Sad ćemo da vidimo. :okreće prema sredini i staje kod 16 oktobra: Ijuuuuuu, slušaj ovo... Kolko mi je glupa keva pa to je megaloool. Ladno je poverovala da mi nije dobro.
Stanko: Hahahahahaha...
Danka: Nije smešno!... :preskače nebitne delove i lista, lista, lista: ... Ahhh, koliko sam se lepo večeras kendžila, mmmmm... višestruki orgazam podseća na blještavi vatromet koji se proteže ka beskraju... munje koje su mi sevale u glavi, protezale su se sve do nožnih prstiju... osetila sam peckanje... mojoj močvari je bio potreban pravi vodolija koji bi uzeo svoj tronožac i nabio mi ga u ...
Stanko:Vadi ruku iz gaća pizda ti materina drogirana!

Komentari

+ NA NASLOV AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH +++++++

pa naravno, ko će drugi

HAHAHAHAHAHA STANKO NEVERA

Ojebalo! Naslov, sadodmasad!

" Ko se radi taj i greši", ekstra, nisam se kretao u krugovima da bih to do sad već čuo...

Odavno imam naslov "Memoari jednog gejše", ali bi trebalo da je napisano u prvom licu, samo najzanimljiviji delovi, to sve u telu. Probaj i ti nekad da ispojzenuješ na početku, da izostaviš primer potpuno. Ovde naslov to dozvoljava.

voleo bih da postoji neki vremeplov pa da se mogu vratiti da svaku, ali svaku defku ispunim primerom, jer verovao ili ne ima i takvih lolo

moderatori to mogu kad hoće xD

Ojebalo! Naslov, sadodmasad!

pa odaberi :)

Uh...naslov..hahahhah