Prijava
 1.    

  Dobićemo deset minuta na dnevniku

  Pretnja čoveka čiji se prag tolerancije sastao sa životnim ambicijama u tabanima. Pošto nije političar, nije Vesna Šaponja-Ilić i u etru je bio samo jednom kad je osvojio šporet sa ravnom pločom na Bingu -da bi dobio prezentaciju svog dela mora da napravi neku žestoku pizadariju kojom će unesrećiti veći broj ljudi.

  Neuporedivo jačeg prizvuka od "slomiću ti pičku od batina", potpuno suprotnog od "probušiću ti gume na stojadinu" i više nego dovoljno da ustukneš i tih desetak minuta slave ustupiš nekom drugom. Ustukneš ako ne želiš da se kockaš, a kockanja sa onim koji nema šta da izgubi nikad nije bilo isplativa igra.

  -Njori, nažalost moraćemo da ti zatvorimo kafanu na neodređeno vreme jer neispunjava sanitarne uslove.
  -Milorade, sa tim stvarima se nemoj zajebavati. Žena mi ne radi, kafana nam je jedini izvor prihoda.
  -Družba je družba, a služba je služba. Ja kao sanitarni inspektor moram reagovati, našli smo mrtve miševe ispod šanka i retko pijanu ženu kako spava u magacinu.
  -Slušaj degeneriku, ovo je kafana, nije apoteka -jebe nam se za miševe. Žena je Mira zvana životinja i radi ovde kao konobarica. Fina cura. Zatvori mi birtiju i dobićemo deset minuta na dnevniku, ima Šaponja da te oplakuje. Nećeš ni ti ispunjavati sanitarne uslove.
  -Kako to misliš?
  -Tako što ću te razvlačiti po kafani ko baba kore za bundevaru -pizda ti materina nenormalna. Otebe će samo nokti ostati.
  -Dobro de, možemo se nekako dogovoriti?
  -Možemo, dobićeš litru kruške i pedeset evra da kupiš ženi plastični kurac. Taman da se rakijom utešiš što ti se ne diže već deset godina. M'rš napolje!