Prijava
 1.    

  Doček Nove godine

  Postoji bezbroj opcija da slupate što više para za to ''specijalno veče koje ste čekali 365 dana!!!''.
  Što se mene tiče, nisam ga čekala 365 dana, već samo taj jedan - 31. decembra.
  Možete otići na neku ekstra-ful-vrh žurku, dati puno para za ulaz, ''ekskluzivne koktele'', i naravno veliku estradnu zvezdu, pa posle da se hvalite kako vam je bilo ekstra-ful-vrh za Novaka (a da se zapravo ne sećate ničega što se dešavalo posle ponoći, ali vas je sramota da priznate).
  A možete (za mnogo manje kinte) da se vi, nekoliko najboljih ortaka, dečko/devojka skupite kod nekog od vas, nakupujete grickalica i pića za celu noć, opremite se isključivo muzikom koja vama odgovara, kasnije eventualno pogledate i neki film (koji takođe vama odgovara), i sve to će vam sigurno ostati u mnooogo boljem sećanju od bilo koje druge žurke na koju ste mogli da odete :)

 2.    

  Doček Nove Godine

  Doček Nove Godine u prosječnoj srpskoj porodici od 4 člana:

  1. Keva spremi glavno jelo, zatim slatko nešto(tortu ili kolač), ćale skine suvog mesa iz sušare da se mezi cijeli noć dok su tu grickalice, piće, sokovi.

  2. Svi se lijepo najedu, sestra ode u grad. Keva tuče tetris, ćale gleda Novogodišnji doček na TV-u, sin visi na kompu.

  3. Poslije 00:00 isčestitaju jedni drugima Novu Godinu i na spavanje
  ili odgledaju po koji novogodišnji film.

 3.    

  Doček Nove Godine

  Najveće razočarenje u godini.

 4.    

  Doček Nove godine

  Doček Nove godine je opšta euforija izazvana okretanjem zemlje oko sunca ali i okretanjem muškarca oko žene. Izaziva hladnoću u novčanicima pogotovu u tržnim centrima i kratkotrajnu toplinu oko srca kao i internet novogodišnju euforiju koja dolazi sa novogodišnjeg portala www.novagod.com

  Npr. www.novagod.com