Prijava
   

Domaći muflon

Ovis serbianensis tj. domaći muflon je specifična podvrsta ove nadasve interesantne živuljke tipična za predele centralnog Balkana. Deo su roda teških mongoloida, a neki zoolozi smatraju ih zajedno sa veoma sličnim deretićevskim dudukom, podvrstom divljih tupadžija.

Tipičan primerak ovog kopitara može se naći na Deretić planini. Život na ovim visinama sopstvenog ega, i izuzetno spretno kretanje po tim visinama pomažu mu pri bežanju od prirodnih neprijatelja poput intelektualaca i zdravog razuma. Hrane se sopstvenim izmetom, drugim telesnim izlučevinama, a najčešće jarčetinom.

Zarad uspešnog prodavanja pačjih govana narodu sposobni su da izaseru enormne količine izmeta i da sami sebi pričine zadovoljstvo poput felatia.

Oba pola su izrazito glupa, te su predmet sprdnje i podsmeha običnog sveta. U poslednje vreme mufloni pokazuju određene znake inteligencije, što je zapanjilo naučnike, a još više ih je iznenadilo i to što su uspeli da prevedu muflonsko buncanje.

Ovde mala deca neka prestanu da čitaju, sledeće rečenice su verno prenesene i veoma uznemirujuće i vrlo je verovatno da će posledice čitanja biti teško izlečivo LOLWAT stanje:

O poreklu Nemaca: '' Inače 70% Nemci su Srbi, to je Hitler priznao u Knjizi. Germani, mi smo ih tako nazvali jer su živeli u grmlje. Grmljani, Germani..''

Ocila na grbu Srbije: ''4 Mlada Meseca nalaze na svim oslikavanjima tzv. boginje Serbone''

Broj Srba na popisu u Turskoj: '' 9 miliona ''

Rasprava o veličini ''Srbskih zemalja'':

Muflon: Pravoslavni Sveštenici će to da Osvešte ;)

Glas razuma: Mogu osveštati ali to nije naše...

Muflon: Naše je, pitaj Deretića ;)

DERETIĆ I CHOOSE YOU!

Komentari

Hahahah, Deretić je car. Gledao sam skoro neki dokumentarac, pokidao sam se. Inače, juče sam gledao nekog hrvatskog ''eminentnog istoričara'' na HRT-u. Hrvatska verzija Deretića. Kontao sam da su se dogovorili da troluju narod. Dadoh plus posle prvog pasusa.

SRBIJA DO PROKSIME KENTAURI!!!111!!1121!!
+++

Kontao sam da su se dogovorili da troluju narod.

Nema druge, i ja mislim da troluje i da vrišti kući od smeha kad gleda reakcije.

Ili to ili je matori na esidu 24/7.

ТИ СИ ЈЕДАН ОБИЧНИ НЕОСВЕЋЕНИ ЛДПОВАЦ КОИ НЕЋЕ ДА ПРИХВАТИ ДА СМО МИ СРБИ НАИСТАРИЈИ НАРОД И ДА СУ И РИМЉАНИ И ГРЦИ И ВАВИЛОНЦИ ГОВОРИЛИ И ПИСАЛИ СРБСКИМ ЈЕЗИКОМ. ОТКАКО ЈЕ КРСТО КОТРОМАНИЋ ОТКРИЈО АМЕРИКУ ПОСТОЈИ ЗАВЕРА ИЛУМИНАТА, ПАПЕ И КРАЉИЦЕ ЕЛИЗАБЕТЕ ДРУГЕ ДА СЕ САКРИЈЕ ПРАВА ИСТОРИЈА СРБСКОГ НАРОДА И ИСТИНСКО НЕБЕСКО ПОРЕКЛО СРБА!!!!