Prijava
   

Srpska ekskurzija

Najjače oružje u strateškom arsenalu Republike Srbije (posle orkestra Bokija Miloševića i serije ''Bolji život''), periodično se koristi svake godine mahom početkom jeseni i u proleće, a ređe preko vrelih letnjih meseci jer se tada sve bojeve glave uglavnom remontuju. Najveći domaći izum i brend posle svetskog rata i vinjaka, poznat svud po svetu gdegod su srpski srednjoškolci i studentarija kročili svojim stopama.

Ovo je neobjašnjiv fenomen kao i kolektivna tuga,strah i neverica stanovnika nesrećne države koja izazove gnev njenih srpskih turista.

Dvorana Saveta bezbednosti u Njujorku

Amer: Ukoliko se barikade ne uklone sa Jarinja, mi ćemo biti primorani da intervenišemo i zaštitimo nevini narod ugrožen zlim srpskim balvanima koji sprečavaju dostavljanje humanitarnih kalašnjikova albanskim civilima.

Pijani Rus: IMA LI OVDE SRBA?!!?!

Burkino-Fas...crnac posmatrač: Gospodine Rogozin, Srbija nema stalne predstavnike u Savetu bezbednosti.

Amer: ...

Pijani Rus: ŠTA?! VAŠE IMPERIJALISTČKE TENDENCIJE SU NEZASITE, JEBEM VAM 100 MAJKI.
*okreće se i telefonira*

''Borise, aktiviraj ona 3 autobusa kod ovih uštogljenih...sa'ćete vi da vidite jebem Vam mater''

Vijetnamac: hihihihi

20 minuta kasnije, Rim

''Da gospodine, kvota materijalne štete će biti ispunjena.''

Razredni: Dragi đaci, na našu veliku žalost ova žabarska govna su nas zajebala i nećemo posetiti Olimpiko, i moraćemo da čekamo barem još 6-7 sati da bismo ušli u hotel, ali da ne bi sedeli u autobusu, pustićemo vas da malo ''samoinicijativno prošetate'' po (ne zadugo hihih) prelepom Rimu.

Komentari

fuuuuuuuuuuuuuu pravo u centar

Пфф нико дефку ни да погледа