Prijava
   

Dr Haus

Serija koju obožavamo uprkos tome što 90% vremena nemamo pojma šta se zbiva.

Bilo koji stažista: možda je pseudoneuroplastična hiperdektomija u predelu hiperkardijalne aorte.
Bilo koji drugi stažista: ne, nema ospica iza levog uva.
Bilo koji treći stažista: a beringokokusni virus koji napada parapolipeptičke mrvice u slezini?
Bilo koji četvrti stažista: onda ga ne bi svrbeo domali prst na levoj nozi. I to ne objašnjava činjenicu da mu je srce toliko slabo da će umreti za deset sekundi.
Haus: Svi ste vi idioti. To je kambodžanski grip, koji se nije na vreme manifestovao na magnetnoj rezonanci jer je pacijent jeo sladoled od malage na Kopakabani prošlog aprila. I lažov je. dajte mu mentol bombone i oporaviće se na vreme za svetsko prvenstvo u košarci.
(završna scena: Haus kod kuće svira klavir, i peva Odu radosti unatraške. Na bantu jeziku. Obožavam tog čoveka.)

Komentari

Plus zato što volim tu seriju.

Muhahah + zato sto gledam. Inace serija se zove Haus, a ne dr Haus, al' ajde plus zbog primera! Pogotovu zavrsna scena xD

odlični opisi bolesti +

@ Mr. RaleQ : Serija se zove House MD, a jedini adekvatni prevod na srpski je dr Haus, isto kao što bi jedini adekvatni prevod "House PhD" takođe bio dr Haus. To je naša terminologija trenutno. Eto.

ti si se bas orjentisao/la na serije..xD +

od nečega mora da se počne :)

Ou prve dvije definicije odlične, rijetko to ko danas postigne

xaxaxaxxa :D jao brate ovo ti je pobeda :) + omiljeno loooooveee House

za razliku od većine defki o hausu, ovo nije jedan od onih sastava na temu: ,,moja omiljena serija - doktor haus''. sjajna defka!

primer ti je odlican stvarno :D

Minus.
Pričaj u svoje ime!
A to u primeru što se ne razume uopšte nisu važne scene u kojima se dešava zaplet ili rasplet... Minus i minus.

@дваес'двојка

dobro de, ima nas iz te branse koji razumemo to, al skapiraj fazon, stvarno je tako za one koji se ne bave medicinom... :D

pluscina +

Beton defka! Odavno se ne ismijah, primjeri su sila. :D

@дваес'двојка
Bukvalisto! xD -.-'

Nemoj tako neki od nas koji idu u smeru medicine razumeju bar 50% :D ali plus naravno :)

Volim Hausa, ali od kad je ručno izvadio pantljičaru iz creva nekog lika sumnjam u njegove sposobnosti. Pa ko još ručno vadi pantljičaru iz creva, hoćeš li ti čoveče da joj se proglotisi sa uterusima i jajima odlome i da proširiš infekciju? Zna se kako to ide: antihelmintik+laksativ+WC. ;)

ih, šta on leči po protokolu? to ne bi bio Haus da joj je dao antihelminitike i laksative :) mada, čini mi se da bi proglotisi mogli biti malo spljošteniji i da je drugačija morfologija skoleksa, pošto je u pitanju riblja pantljičara. :3

izvini,ali,koliko cesto mozes da vidis lika koji ce da izvadi rektum iz necijeg abdomena samo da bi izvukao jednu pantljicaru...u tome je deal sa House-om,on je jednostavno nepredvidiv...jeste da sam zavrsio prvu godinu medicinske,ali cak i ja znam to...upsut,plus za defku,pokidala je... :D

Mislim da bolja definicija ne postoji (sto ne umanjuje kvalitet ove, prosto kazem). Jebeno genijalno. xD Samo... Svaka ti cast ako uspes da procitas sve one nazive. Ja ni ne pokusavam.

Zasto da pokusavam,kad vec mogu...xDDD

Gledam Housea, zato jer u njemu glumi Olivia Wilde.