Prijava
 1.    

  Dragan Nikolic

  Jedan od najvecih glumackih zvezda u Srba.Iako nije nesto preterano talentovan snimio je dosta filmova od kojih su neki kultni klasici ( Otpisani, Mlad i zdrav kao ruza, Kad budem mrtav i beo, Poslednji krug u Monci, Balkan ekspres i Nacionalna klasa i jos neki), pre svega zbog svoje muzevnosti koju i dan-danas poseduje.U poslednjih 10-ak godina,lepi Gaga snima katastrofalno lose filmove, i smara reklamama za Grand kafu.

  Najcuveniji vic o lepom Gagi:
  Sta kaze Dragan Nikolic kad izadje iz WC-a?
  I miris i ukus.

 2.    

  Dragan Nikolić

  Srpski ekvivalent Noris Caka.

  Rana mladost:
  Pod pseudonimom Prle uspeva da u periodu okupacije Beograda od strane nacista likvidira više od pola armije i oslobodi grad.
  Srednje godine:
  Uspeva da se probije u krugovima Italijanskog podzemlja, ali sticajem okolnosti biva primoran da izlažira svoju smrt. Vraća se u Beograd i ženi poznatu glumicu.
  Pozne godine:
  Nije mu bilo dovoljno što je likvidirao pripadnike naci-armije, vraća se u Nemačku da opljačka što je ostalo iza III Rajha.
  Nakon čega sa svojom suprugom uspeva da locira deda Mraza.

 3.    

  Dragan Nikolic

  Pored Voje Brajovica najveca legenda Partizanskih filmova...Jedini koj je uspeo da pobije pola Nemackee jednim sarzerom...

 4.    

  Dragan Nikolić

  Prvi vesnik Novogodišnjih praznika.

  Žena: Jao vidi nova reklama za grand kafu i ceo set šolja poklanjaju sa slikom Deda Mraza
  Muž: Kad smo već kod toga, gde slavimo Novu godinu i koji poklon da kupimo malom?!

 5.    

  Dragan Nikolić

  Čovek koji ima samo jedan stalan posao.

  ''Zvončići, zvončići...''

 6.    

  Dragan Nikolic

  Omiljeni lik Deda Mraza i njegove druzine. Njegov dom, svake nove godine, postaje svratiste gomili crveno belih dekica koji uz trecerazrednu kaficu pevaju vesele pesmice i spremaju se na rizicne poduhvate alpinizma niz i uz dimnjake.

  "Domacine, moze jedna kafica? Xo xo xo xo!!!"