Prijava
   

Duci Simonović

Borac protiv novog svetskog poretka, modernog olimpizma i sporta uopšte.

Molim lepo, jedino je Duci imao muda da napusti Olimpijsdke igre posle sramnog poraza od nadrogiranih Portorikanaca. Posle su ga doživotno izbacili iz reprezentacije.

Komentari

+ i za ducija i za tebe.

Legenda! Iskusni je u pravu, sustinski je bitno da se SAM povukao, i to na vrhuncu, a mozda cak i pre (potencijalnog) vrhunca karijere.

Nisu u pitanju "muda" nego je to bilo protiv njegovog shvatanja sporta.
Naravno, on sada prema sportu ima totalno drugacije misljenje, ali ranije nije imao, jer je "rastao u kofliktu". Ja se sa njim 100% slazem kada je sport u pitanju, da je totalno antihumana pojava (jedino u sportu imate legitimno pravo da ubijete nekog ili nanesete teske telesne), da se sportisti svedeni na idiote, da su zene degradirane na bica drugog reda...ali kad pocne da pricao o politici, definitivno izgubi kompas, i desava mu se da izgovori svakojake gluposti. Dovoljno je na netu procitati njegovo pismo N.Comskom.
I jos nesto, Duci je pod broj jedan borac protiv KAPITALIZMA (Destroy Capitalism - Save the Planet), tako da mislim da ti je def. suvise povrsna i da Duci zasluzuje mnogo vise.
Svejedno, eto ti +

Sport je uzrok svog zla u vaseljeni (zajedno sa svojim bratom kapitalizmom).

Вукајлијом против спорта!