Prijava
   

Duda Ivković

Majstor birane reči i biranih pokreta. Šmeker i gospodin. Veći šmeker od gospodina Mrke jer je do medalje stigao tri godine pre roka.Inspirator sa dostojanstvom. Šmekerski je isprovocirao čak i sudije da mu sviraju tehničku grešku i probudi naš najčistiji inat kod igrača koji su stigli i prestigli Slovence u borbi za finale.
Dokazo da se u našoj zemlji može snimiti film ”Povratak u budućnost IV” sa malo para i malo blještavih efekata. Samo srce, duša i akcija bez trikova. Naterao čupavog i bradatog Tea da postane obrijani Sale. Naterao Kostu da procveta, vratio veru u zajedništvo, a posle teškog poraza u finalu od apsolutnih favorite svojim izabranicima nije rekao ni ružnu reč. Posao je već bio završen, a naši junaci imaju dovoljno vremena da se vrate i nastave kako je Duda zamislio.
I osvojeno srebro ne sme da od nas pravi drugorazredne navijače koji bi da kukaju”moglo je bolje”. Progutajmo tu gorku čokoladu sa dostojanstvom i radujmo se novom danu i novim pobedama.

Komentari

vrhunska definicija, svaka cast +

Hvala, čovek je zaslužio nešto lepo da se kaže...profesionalcima ostavljam glavni deo tog posla...;)

Prva definicija posle mnogo vremena, na koju sam se naježio dok sam je čitao. Pozdravljam svim srcem :)

gospodin čovek... +

@predrazinjo, što si, bre, emotivan...;) sve se dalo videti , čuti ili pročitati o njemu u tih nekoliko velikih dana, pa sam i ja malo uključio srce da to obradim...;)

:+D
Genije. Skidam mu kapu. Dokazao je koliko vredi. Po mojem skromnom mišljenju naš najbolji trener svih vremena (potpuno subjektivno).

@iskusni
Slažem se da se sve videlo...al' jebi ga...ti ga sroči tako da je morala da mi se nakoži ježa :)))

Apsolutno se slazem sa RD.