Prijava
 1.    

  Duga

  Dokaz da život mora da se sastoji i iz lepih i iz ružnih stvari. Za nastanak duge potrebni su i sunce i kiša.

 2.    

  Duga

  Meteorološka pojava za koju smo nekada mislili da prolazak ispod nje dovodi do promene pola.

  Ali, sada je na primer mojoj babi potreban samo Snickers i ona postane muško. Kako mrzim to.

 3.    

  Duga

  Prvi noćni klub u Beogradu, otvoren isključivo za javne ličnosti, fensere i snobove, koje je legendarni Zoran Radmilović prozivao tako što se na vratima kluba pojavio u pidžami sa sve kantom za smeće, pošto je stanovao u blizini

 4.    

  Duga

  * Prirodana pojava koja fascinira sve, posebno malu decu. Nekada su se deca držala u uverenju da na kraju duge leži zakopan ćup sa zlatom.

  * Veštački simbol gej populacije koja iritira skoro sve.

 5.    

  Duga

  Najpoznatiji prirodni promenjivač polova.

  Nadam se da će povorka ponosa proći ispod nje, ili im batine ne ginu!

 6.    

  Duga

  Posledica žestokih batina. Dobijene modrice se razlikuju po bojama, sve od intenziteta udaraca. Dijapazon boja se kreće od modro ljubičaste, plave, zelene, preko roze do crvene.

  U zavisnosti od fizičke snage protivnika, ili brojnosti istog, duga se može pojaviti samo na licu prebijenog, a u rijetkim slučajevima i po cijelom tijelu izabranog.

  - Au Đole, što je to? Ko te pregazio? Voz?
  - Jok, murija. Opjanio sam se i skinuo go pred interventnom iz nepoznatog mi razloga. I oni vele, aj kad si već tu da se poigramo. A neka to, nego nisu samo u facu udarali. :skida majicu: Vidi bubrege. A?
  - Ha, jebote. Duga. Našao sam đe počinje duga! Đe je moj ćup sa zlatom? Jesi li ti leprikon? A? Ako ti prođem kroz noge oću li postati žensko? A?

 7.    

  Duga

  Lep prizor koji uvek neko mora da pokvari glupim asocijacijama.

  - Aaaa, kako je kul kišobran. Obožavam boje duge!
  - Samo ti njega kupi, pa se ne žali kad te prebiju u po bela dana, geju.

  - Danas samo fali sneg da padne. Već je bio pljusak, sunčano, grmljavina, sparina... Jedino lepo što je bila duga.
  - Oči boje duge sad mi trebaju, srce puno tuge...
  - Marš, marš, marš!

 8.    

  Duga

  Parče drveta,najčešće lučnog oblika koje se koristi u izradi buradi za vino.Duge se stisnu jedna uz drugu i stežu se obručem i tako nastaje bure.Najvažnija stvar je ta da duge uvek budu mokre da se bure ne bi rasušilo i da curi vino iz njega.Što su više suve, više vina popiju.Takođe duge su i večni krivci prema našim dedovima zašto nema vina u buretu,jelte duge sve popiše vino,rasušeno bure.

  - E vidi ove momke, rasušili se piju k'o duge,treba im bačva vina.

 9.    

  Duga

  Boja Džordža.

 10.    

  Duga

  Centar savremenih operacija promene pola do kog je za sada nemoguće stići.

  -Ako protrčiš ispod duge a bio si dečak, postaćeš devojčica! (I obratno)

  I onda neka za to zainteresovana deca trče iz sve snage ali: nikad proći.

 11.    

  Duga

  Treba znati živeti dugu.

  Za sreću je potrebno i sunca i kiše; i dobrog i lošeg; i belog i crnog. Poznato je da samo kada je u isto vreme i kiša i sunca, može doći do stvaranja duge. Veličanstvene i šarene. Magične.

  Isto je tako i sa nama. Da li ste se pitali zašto deca poznatih i bogatih u 95,7 slučajeva se odaju nekom od poroka? Zamislite situaciju u kojoj je dete poznate osobe P imalo sve u životu: igračke, letovanja, kola, devojke... Dete te osobe nije trebalo da se mnogo muči u školi jer zna da će mu njegovi ostaviti dovoljno novca da može da živi, a da ne radi. Nikada nije imao tremu pred kontrolni. Nikad nije imao osećaj čežnje za najnoviom igračkom. Imao ju je. Nikad mu ruka nije zadrhtala kada je zvao devojku, jer, Bože, on ima motor. Ona treba da drhti. I, šta se dogodi?
  U jednom trenutku shvati da ima sve. Da nema stvari koja bi mogla da ga učini srećnom. Nema više dovoljno adrenalina u krvi. Zato se sve više približava ivici poroka. A dovoljan je samo lagan vetar da padne u provaliju.

  Mislim da ne treba ni da pričam kako je jednacima koji su bili u bunkeru, kada se delila sreća. Nemaju hleba dovoljno, a kamoli nešto drugo. Vuku se po ulicama kao prebijeni kerovi dok im curi voda iz usta od mirisa lagodnog života koji mogu videti na svakom drugom mestu osim kod sebe. Osuđeni na kratak život usled nemaštine osnovnih potreba. Ako ko veruje u život posle ovog života, to su oni. To im je poslednja nada. Ali ne i jedina željna. Oni umiru željni.

  Sunce, ono muti glavu, a kiša telo. Potrebna je zlatna sredina.

  Šta mislite zašto svi žele malo Srbije?

  Uvek nam nešto fali...

 12.    

  Duga

  Remek delo sunca i kiše.

  Koje veliki i mali slikari uspešno prenesu na slikarsko platno,čak je i meni to jednom uspelo,ali samo jednom.

 13.    

  Duga

  Odsjaj loših kineskih naočara.