Prijava
   

Duško Korać u borbi protiv krpenjača

Hard kor hejt. Netrpeljivost poput one koja vlada između Junajted forsovaca i pripadnika gej populacije, između Šekija i haških pvevavanata, između Srba i raspalih NATO agresora crkli daboga. Mržnja kao ona upućena Olji Bećković od strane prosečne srpske domaćice kada konačno dobije priliku da prozbori pokoju pametnu u Utisku, dok joj veza biva prekinuta u pola druge rečeni...

Dok zavaljeni u fotelje gledamo prenos SP u atletici, Duško Korać uživo na medijskom javnom servisu evropske Srbije, sa ogromnim zadovoljstvom moram naglasiti, opšti po svim segmentima srpskog klupskog i reprezentativnog fudbala. Nije baš eksplicitan kao navijači (Tole lopove, Spasi Srbiju i, Sudiće vam više sudije), ali mora se priznati da je odabrao dobar momenat za omalovažavanje sporta koji je u Srbiji odavno u komi i na aparatima, ali i koji oko bolničkog kreveta ima impozantan broj ljudi koji ga štite da slučajno neko ne isključi te iste aparate iz struje.

Drndajući močugu na svoju plavooku miljenicu Jelenu Isinbajevu i svršavajući za 9,58 sekundi koliko iznosi rekord na 100 metara sprint ''nekada malog siromašnog dečaka koji je živeo u jadu i bedi, a sada višestrukog svetskog prvaka, momka za primer kakvog bi svaka majka poželela za zeta'', Juseina Bolta (Jusi za njega, verovatno su zajedno uzgajali travu na Jamajci), Duško (ne)zasluženo pljuje po fubalerčićima koji trčkaraju ovdašnjim stadionskim pašnjacima, po kvazi rukovodiocima i kvazi trenerima, kao i po čitavom fudbalskom 'sistemu' ove države. Njegovo kraljevsko visočanstvo Fudbal odavno je mrtav, samo se veštački održava u životu. Ako već nema ko, onda bi on rado bio taj koji bi izvukao kabl iz utičnice, pa makar po cenu da ga udari struja. Ili verovatnije, štangla od vernih tifoza. Ili bi ga, još verovatnije, u nekoj mračnoj ulici stigao metak nekog fudbalskog moćnika. Nikad se ne zna...

Prava donkihotovka borba protiv krpenjača.

- Brate, aj opičimo fudbalicu.
- Ma jok, aj parlijamo sket 3 na 3.
- Ima nas mnogo bre, taman da se odigra kvalitetna fuca.
- Zajebi fudbal, igramo basket, nek' momci biraju sledeću.
- Alo Korać, koji ti je racku, odjednom hejtuješ fudbal, a do juče smo zajedno trčali za loptom na livadi?
- Jebi ga, otkad mi je Panta uzeo nogu za privezak prošle godine, okačio sam kopačke o klin i prešao na basketaru. Aj sad se odluči, igraš ili ne?

Komentari

добро ти ради мозак и у ове ситне сате... +

On je imao tetku koja je radila kao medicinska sestra u Insbruku, jedan dan je uzela slobodan dan i odvela ga na skakaonicu! Od tada ga nisu skinuli sa nje! A sada ga gledate kao treceg u generalnom plasmanu takmičenja 4 skakaonice :D (umjetnička sloboda)

+++

OI u Pekingu 2008. Dodela medalja za trku na 400 m, sve tri medalje Amerikanci:

"...i evo američke himne, pa vi slušajte ako bas morate."

***
Istom prilikom, o osvajacu zlatne medalje:
"...Pre 3-4 godine su ga uhvatili da diluje heroin i ne samo da je bio diler nego i uživalac, osuđen je na zatvorsku kaznu od 2 godine. I takvima dopustaju da se takmiče za američki nacionalni tim."
***
Isto vece, Išinbajeva osvaja zlato i ruši svetski rekord. Dodela medalja:
"... I evo ruske himne, i sada cu i ja i moje kolege koje su samnom... " /nabraja imena i prezimena 4-5 kolega/
"... da ustanemo i zapevamo..."
"...lepotu i znanje Jelene Išinbajeve mogu opisati samo Puškin i Jesenjin i ruski pisci, njene oči su prelepe kao ruske breze, koje svetlucaju od jutarnje rose..."

Plus i petokraka za defku, a Duško je car.

Drndajući močugu na svoju plavooku miljenicu Jelenu Isinbajevu

Hahaha! Ja ga slušam razonode radi! + i *

Скидам капу.
Плушчина.

Odlična Dukka! Da li znaš da sam hteo Duška da definišem ;)

Hvala ljudovi.

fak jea! mada u pravu je :D

Znaš kako covpa, nisam želeo da držim ničiju stranu u definiciji, zato sam i ostavio otvoreno pitanje da li je u pravu ili ne. Moje lično mišljenje - samo neka nastavi pljuvačinu :)

Ja ga slušam razonode radi!

svaka mu je zlatna :)

Da li znaš da sam hteo Duška da definišem

Ti i ja se baš preplićemo oko definicija, a? :D
Što više, to bolje, samo piši, al' nemoj da nagrđuješ Duška :)