Prijava
 1.    

  Dušmanka

  Mamina sreća.

  Komad savršenstva koji od kada je ispao iz pičke nije pogrešio. Ni jednom. Ona kroz život jezdi glatko kao masni kamiondžijski kurčevi kroz izraubovane ciganske rčove na kaćkoj petlji. Ona nikad ne stagnira, ona progresuje.

  Dok ti čučiš u mestu, dnevnu rutinu zasnivaš na ispijanju 'ladne pivčine i dranju na pomoćnika Hauarda Veba koji opet Berbatovu maše ofsajd -otac ga jeb'o. Ona misli na svoju budućnost. Dok ti jebeš jedva punoletnu komšinicu, u kraju poznatu pod nadimkom -kabasta. Ona misli na svoju budućnost. Dok si se ti skidao sa spirala, ona je mislila na svoju budućnost. Dok ti misliš na svoju prošlost, ona misli na svoju budućnost. Zato će ona na kraju biti uspešna žena na koju će ti se dizati kurčevi i koju ćeš moliti da ti izrodi decu i upozna mamu. E tad, ona neće hteti sa tobom...zato što si klošar.

  To je dobro. Zato što samo jedna takva savršena može da ti sjebe život više od svih 'ladnih pivčina, mlohavih Berbatova i sintetike koju si poglodao zajedno. To je dobro, zato što si najebao k'o trudna Moldavka, ako te ipak kojim slučajem bude htela.

  Tvoja dušmanka.

  -Kuka mi plišana da nećeš više da je jebeš...
  -Neću. Dušmanka...
  -Kakva dušmanka, ona je savršena..?
  -Ma...ona je bre brom za kurac.

 2.    

  Dušmanka

  Rakija koja liječi dušu .

 3.    

  Dusmanka

  Rakija od 350 din za litar, kojom keva pere prozore, a cale zeludac.

 4.    

  Dušmanka

  Rakija ubica. Toliko je bila efikasna, da postoji legenda kako je trećina turskih sultana umrlo jer su pili tu rakiju. Korisno, nema šta.

  - Kume, prošao prijemni, daj ti onu dušmanku da proslavimo.
  - Uzmi ti cijanid, zdravije je...