Prijava
   

Duvanski apstinent

To je svaki onaj ko je posle bilo kolikog perioda strastvenog konzumiranja duvana „ostavio“ duvan, a period nepušenja je kraći od 15 godina.
Da, dobro ste pročitali – petnaest godina. Nepušač ponovo postajete tek posle tog perioda, a sve do tada ste apstinent. Tako tvrdi medicina. Naime toliko je ptrebno da se organizam u potpunosti očisti od tragova nikotina.

Samo oni koji počnu da apstiniraju od seksa, veoma brzo postanu nejebači. Za petnaest godina apstinencije zaborave kako uopšte i izgleda ona stvar, tuđa ili sopstvena. Naravno ako je od sopstvene išta ostalo, makar i u tragovima.

Komentari

ne mogu da verujem! pre neki dan sam ponovo ostavila cigare, ali uvek u to periodu počnu da se pojavljuju definicije o duvanu, i ostavljanju. tako je bilo i pre 3 meseca i sad ponovo.uh, padam u iskušenje a taman zaboravim na njih:)

ma jok, zezam se ja, meni se traže non stop. pušila sam 10 god i mislila sam da ne mogu da ostavim. ali, ostavim negde u aprilu, i oko 2 meseca nisam pušila i počela pre mesec dana otprilike, ali sad ponovo evo od 15 ne pušim, al mi nešto teže nego prvi put.baš teško u pm, al ne dam se:)

Мислим да сам негдје прочит'о (овдје) да је неки паметан човјек (Марк Твен ваљда)рек'о: Нема ништа лакше него престати пушити, ја сам то урадио 150 пута :)

Jeste Mark Tven.
+