Prijava
   

Džentlmen

Peškirić koji ne deli svoje ribolovačke priče sortacima, jer to nije kavaljerski, a najčešće i zato što do opštenja nije ni došlo. Heloou, ko je još jeb'o, a da želi takvu informaciju zakopanu? Pa bolje da sam tražio da se javi ko nije tu.
Ako je devojka na duže staze, onda oprošteno.

Ali, treba biti pažljiv, preterano hvalisanje takođe vodi do činjenice da imaš rektalnih problema. Takvoj osobi najbolje proslediti toalet papir dobriše usta.

Drugo je kad si ti pravi džentlmen pa pridržiš vrata ženi u pošti, a ona ti se nasmeši i zahvali, a ponekad i ostavi broj na nepopunjenoj uplatnici.
E taj jebe!

- Kako bi? Si jeb'o, a? Jesi sto posto! Jelda? Bilo bi apsurdno da nisi, svašta pitam! Hajde, pričaj, hoću detalje!
- Pa znaš kako, o tome se ne priča, nije džentlmenski. Ovde se radi o ugledu jedne devojke.
- Ugledu? Je l me zajebavaš sada?! Joka je izgubila ugled sa šesnes, a devojaštvo sa svojih petnes ljeta! Da, da! Nemoj ništa tako da me gledaš, pa da joj pička ima šifru, ona bi bila četir nule! Pređi na stvar!
- Ne!
- Pičko!

Dnevnik mekušca, godina 2015-a. Dani nejebice: od rođenja. Današnja tema: bacanje para: Izvedoh ribu na pljeku, piće i kolač. Kasnije odosmo na Spens na klizanje pa u bioskop. Pozajmio sam joj hiljadu dinara za tahi, da bi se ispostavilo da je dotična prostitutka. Sreća, ostavila mi je broj. Taman da joj se najebem keve. Izgubila je mobilni pa mi dade kućni. Zvoni. 'Red taxi Novi Sad, izvolite'. Isti onaj kojim je otišla. To boli. Nađoh taksistu koji ju je odvezao. 'Kaćka petlja'. Hah. Javna kuća na otvorenom. Platim kurvu. I ne jebem. E to je beda.