Prijava
   

Dzevad Galijasevic

Bosnjak. Muslimanske vjeroispovijesti. Tako se co'jek izjasnjava. Ako nastavi da radi ovo sto sada radi, neko ce da ga ubije.
Kad god se povede polemika o otcjepljenju Rep. Srpske, on je najgrlatiji u smislu da se treba odcijepiti. Kad god je tema dana lopovluk kod muslimana, on najvise pljuje. Kada god neko od stranaca povice na ove nase, on ih prvi brani. Dzevad zastupa tezu da su muslimani nastali islamizacijom Srba i Hrvata.
Dzevad pljuje po svojima non stop.
Inace, kada gostuje na tv, uvijek nosi tamne naocare. Ne znam sto...
Ma cudan neki covjek skroz. Vise voli Srbe nego mi sami sto se volimo.
Mozda je na Dodikovom platnom spisku, ko zna. Uglavnom, ja nemam nista protiv njega. Ali se bojim da ga ko ne saceka negdje u mraku.

Nemoj posle ako mu se ne daj Boze nesto desi...ho ho ho
a prijete mu mudzahedini i vehabije, najebo je me'scini

Komentari

Valjda turčenjem...pokrštavanjem bi značilo da su postali hrišćani. Da mu nije Biljana Srbljanović neki rod,a?

ispravljeno, HVALA

dodje mu tetka mozda

Jel to nešto kao bosanski LDP?

+

nije ldp, zato sto je ovaj seljak, saban

Lično smatram da bi muslimanima mnogo bolje bilo da se pomire sa tim da su oni Srbi muslimanske veroispovesti.Oni nikada ne mogu biti zdrav narod ili nacija pod imenom muslimani.To je veroispovest.Ali tu veliki problem pravi SPC koja ih ne priznaje za Srbe čak i kada bi oni to hteli.Jer za našu crkvu Srbin može da bude samo pravoslavac.To je malo podebelo klupko za rasplitanje.

@lud

da li neko može biti "zdrav narod ili nacija" ne može odrediti niko tj.možda one nacije koje su za tebe "nezdrave",možda su meni sasvim ok..
kako će neko sebe nazivati i to je stvar ličnog a ne nametnutog..
Bosanci islamske vjeroispovjesti sebe zovu Bošnjacima a ne muslimanima i da li će oni nešto "priznati" ili "nepriznati" je njihova stvar...

nisam musliman iako puišem ijekavicom...
živim ovdje gdje će možda zbog ovakvih riječi sutra izbiti neki sukob (banalnost) a mi u Bosni ni krivi ni dužni pa se pokrhamo ko'uvijek

poštuj tuđe da bi i tvoje poštovali..

jebo muslimane!
:)

Мене чуди да је тип још жив...