Prijava
   

Ekskurzija

Školsko putovanje na koje različite osobe idu iz veoma različitih razloga. Malo inteligentniji jedva čekaju da na maturskoj ekskurziji vide Gueljev park, Sagradu familiju, Santa Mariju de la Salute, Julijinu kuću itd, dok se oni tupaviji čude što nigde nema brojanica kao u svim manastirima po Srbiji. Glupačice jedva čekaju da dođu u Milano, ne bi li kupile najnovije cipele iz Pradine kolekcije, ali se razočaraju kad ih vodič spusti na zemlju rečenicom: "Imaćete sat vremena slobodno. Nalazimo se kod katedrale." Onda šize, čupaju nadograđenu kosicu jer koga je još briga za zamak Sfor...neštonešto?! To samo štreberi žele da vide, a one neće moći svojim drugaricama koje su ostale kod kuće da pokažu te predivne zlatne sandalice!
Dolazak u hotel znači i vugljenje kofera i silnih torbica sa šminkom(koja nije stala u kofer) na peti sprat, stepenicama, jer isti hotel nema ugrađen lift. Tu se nađu nabildovani drugari koji možda kresnu neku ako im odvuku kofer. Realno, kresnuće je i ovako i onako, al' ako joj odvuče kofer možda će moći i dvaput. Posle tog napornog smeštanja u sobe ide se u pohod do najbliže benzinske pumpe kako bi se kupio strani alkohol koji će do kraja večeri biti prosut po zidovima, krevetima, tepisima, kupatilima hotela i sisama gluapačica.
Gikovi će se mačevati sabljama i floretima koje su našli na nekom buvljaku u Veroni zamišljajući bitke iz srednjeg veka. Nabildovani će se osećati ugroženim jer nisu sami u hotelu. Tu su i oni egzotični Francuzi i Nemci koji će im preoteti sav plen.
Ne zna se tačno šta profesori rade noću. Čuje se neka buka iz njihovih soba, al' učenike savršeno zabole penis za tako nešto. Samo da ne unište žurku. To je bitno.

Komentari

mi idemo u Austriju, dakle, nema diskoteka za maloletnike... joooj što mi je dragoo xD
poludeće ovi namazani :P

Kladim se u šta hoćeš da si ti neka rugoba, haha.

Kolac, dobio si + a bukajlija ++

@nicsta12: Hvala. Inače, žensko sam. :)

@bukajlija: Pa, kladi se, zabole me. Važno da si ti lep, a svi ostali korisnici interneta ružni. I da, smajli, da ne širim negativnu energiju. :)

Ја сам се на свакој екскурзији декинтирала од шопинга и омамљивала мартинијем...

ja sam na svaku eskurziju nosio knjige i ucio....oni mene zajebavaju tad al zato kad se vratimo kuci pa podjemo u skolu i ja dobijem peticu a oni keca ja im dusu pojedem

Ovaj eternal štreberčina i po:)
Kolach, nisam ja rekao da su svi ostali ružni, nego ti, jer se vidi da zavidiš zgodnim ribama i da ih mrziš, zato što si akrepčina... a i ja stavljam smajli, da ne širim negativnu energiju:)

@bukajlija, nisam ja rekla da ih mrzim, nit' sam igde pomenula zgodne ribe. Samo one nafurane glupačice. Indiferentna sam prema njima zato što su mi samo smešne. Nisu vredne bilo kakvih osećanja osim sažaljenja.
Ne znam ni zašto se tebi pravdam kad si za mene, a i većinu sajta, apsoutno niko i ništa. Idi na majspejs i fejsbuk, pa gledaj ribe. Ovaj sajt nije namenjen ocenjivanju fizičkog izgleda. *smajli*

Kolach, smanji mržnju, ne valja ti to. Devojke iz odeljenja su glupačice, ja niko i ništa... ne valja:(

Prava ekskurzija:) extra

U mom odeljenju su samo dve glupe. Ostale fenserke su samo neobaveštene jer ne znaju gde je Madrid. Tužno, ali istinito. :/
Ja sam savršeno zakon.

Bukajlija: ne valja, ali jebiga. *smajli*