Prijava
   

EKV faza

Period kroz koji neki tinejdžeri prolaze. Do tada slušaju Zvezde Granda ali kada napune 15-16 godina, počnu sa visine da gledaju vršnjake, misle da su inteligentniji od drugih, imaju 1000 ideja kako promeniti ovaj svet. Tada otkriju EKV. Počinju da se oblače drugačije nego pre, slave Milana Mladenovića koji im postaje idol i pljuju svakoga ko mu nađe manu. Počinju da mrze vršnjake koji ne slušaju istu muziku. Uvek su spremni za svađu ako neko potceni članove EKV-a ili njihovu muziku, što ljudi često rade jer se zna kakve su EKV-ovci prženice.

- Mrzim svoje odeljenje!
- EKV-ovac, a?
- Jok, slušaću Grand!
- Pa slušao si ga do pre par meseci.
- Bio sam mlad i glup.
- A sad si kao mator. Pa ti ne znaš koliko ima muzičkih pravaca, koliko ima grupa, pevača, pevačica, moraš da budeš otvoren za nove stvari, nemoj biti tako ograničen.
- EKV je najbolja grupa i nemam šta ja da tragam više. Slušaću samo njih dok sam živ. I nemoj sad da počinješ priče o drogama, vidim ti u pogledu šta ćeš da kažeš.
- Ne shvati me pogrešno, i ja sam prošao kroz tu fazu, čak i sad volim da čujem neku njihovu stvar, ali ti preteruješ. To što si otkrio EKV ne znači da si najpametniji na svetu.
- E pa znači! Ne može svako da sluša njih! EKV je način života i obožavaću ih dok sam živ!
- Ili dok ne napuniš 19 godina.

Komentari

Ahahah.
Definicija: Džanki
Primer: Džanki i ja

+++

Баш ме не чуди да неко коме је ник "Џанки" воли Екв. :))

Milan umro od droge!

ja imam 21,i dalje su mi omiljeni,znaci li to da sam ostao klinac? :) doduse slusam jos 500 stvari,ali zna se gde je mesto katarini

Баш ме не чуди да неко коме је ник "Џанки" воли Екв. :))

HAHAHA!

Jebote, uvedite ocenjivanje komentara. :))

doduse slusam jos 500 stvari,ali zna se gde je mesto katarini

U groblju.

uvedite ocenjivanje komentara

Против.

Imam poprilicno godina,ali i dalje slusam EKV,istina povremeno,ali svaki put uzivam,bas kao i prvi put kad sam ih cuo.Ne razumem kakve veze imaju godine sa slusanjem EKV-a.Moj klinac voli neke pesme koje pustam,iako ima samo 6 godina....

ne samo EKV. kod metalaca je to jos gore, nakaci se neki balavac na jedan bend i nakon sedam dana je najveci obozavalac i svi ostali bendovi su mu bezveze.
tebi u svakom slucaju plus za defku

Jao jeste jeste, skroz, tražio sam ovo dugo :D
+

Been there, done that!