Prijava
   

Elitni odredi

Po nazivu, koji je moram priznati odličan, neko bi rekao da je to neki hard kor, rep kor, neko kidanje. U stvari, to vam je grupa 2-3 mlada homoseksualca koji pokušavaju da prikriju da su gej time što snimaju neke sladunjavo-tugaljive pesmice o tome kako su ih ribe ostavile, dža-bu. U stvari to je samo maska, pesme su 100% posvećene njihovim momcima. Ziljave pičke otikdaju na njihovu muziku ("ijaaaaaoooo kako su romantični"), kao i drugari-splavari i glavati majmuni ("jao brate, znači kad čujem ovu pesmu brate, znači, ja se setim one droljetine brate kako me je samo ostavila, joj, kurva, joj, brate, znači isprangijaću i nju i onog njenog novog jebača, znači tužan sam do jaja brate"). Takođe su i mladi momci iste seksualne orijentacije kao i dotična povraćotina (bend), njihovi fanovi.

ide neko gej cijukanje pa ide nešto "...moja jedina." . Ma daaaaaaaaaaaaaj! Koja govnina! Može da se uradi ljubavna stvar u hop fazonu tako da ne bude fejk! (Đus - Navika, Marčelo - 1, El Bahati - Ako ubijem ljubav draga, Elemental - Crveno, Skaj Vikler - S tobom bez tebe...). Ko sluša pravi hop i te kako zna.

Komentari

јао брате, значи кад чујем ову песму брате, значи, ја се сетим оне дрољетине брате како ме је само оставила, јој, курва, јој, брате, значи испрангијаћу и њу и оног њеног новог јебача, значи тужан сам до јаја брате ☺

+ samo zbog ovok dela koji je citirao slepak. oni nisu gej mada me nerviraju u pičku materinu, ali ih poznajem i svi imaju ribe kakve u životu nisi video. pa mi sad reci da ti ne bi hteo sam tim ziljavim. ajde molim te. nerviraju i mene, i jesu pederasti, ali nisu pederi. štaviše, da ih vidiš van te bine gde se pozerišu, video bi da se tripuju da su opasni momci, da furaju kajle i na sav glas pevaju sinana, i ne slušaju ih pederi nego wannabe kriminalci i huligani, baš kao što su oni, eto, slušaju ih likovi kao što si ih opisao u onom delu koji mi se svideo. eto :)))

+ zbog primera pesama u primeru

+ за дефиницију. То је у суштини то. Само немој, молим те ко брата, да Марчела девојчицу сврставаш у хип хоп

@gamby
Ок, ти их познајеш, ја не. Само због песмама које сам једва чуо једанпут колико ми се повраћало рекао да су геј. Наравно да сам се кроз дефку спрдао и био циничан (ваљда сте то сконтали). Ни сам не верујем да су геј, и претпостављам да фурају зајебане цице (ти да видиш њихов фејс бук, па то је криминал какве се пичке ложе на њих) али су ми тоооооооолоооокоооо одврааатни!!! Па сам морао мало да их поткачим по сексуалној оријентацији. :) У сваком случају педери су у души. :Д

@ElComandante

Хвала. Не сматрам да је Марчело девојчица. Исто тако ни не сматрам да је савршен (имам замерке на неке његове текстове, типа Сенке). Али сматрам да уз пар људи на сцени прави квалитетнију музику. Што се тиче последњег албума то свакако није хоп, већ нека мешавина хопа и нечег недефинисаног. То се од прилике никоме не свиђа (мени је ок, ја сам много више слушам музику тог типа, рецимо Рејџ, мада ни то није као Трећа страна медаље, али чисто сам ти дао пример), али о укусима се не расправља. Ни ти чак, претпостављам, не можеш да порекнеш да је ''Де факто'' антологијски албум балканске сцене. ;)

pozz buraz, plus...
ali...
Klasicna prica kod nas u srbiji, cim neko mlati kes, malo bolje se oblaci i kupi sve ribe, svi odma pljulju po njemu, drvelje i kamenje, pedercina, ovo ono... bla bla.

Sistem kod nas je otprilike ovakav : "Ne samo da komsiji crkne krava, vec da crkne i meni, pa da komsijina deca ne dolaze po mleko."

Oke, EO i Cvija jesu komercijala, ali ocigledno je da prave ovakve pesme sa svrhom-da se napune klubovi i da se mnoze euri i tange. Momci jedva imaju 20 dina, a cela Srbija ih slusa, jbg nije mala stvar...ipak im treba pokazati neki respekt zbog toga.

samo da znas, licno ih ne slusam iako sam ih cuo, slusam rok i izuzetke iz domaceg repa BS i Bed Kopi (Wikluh, Ajs).

P.S. Marchelo je poceo nesto sto bi sada mogli da nazovemo progressive. Podseca na Gorillaz. :)

Savrseno si ih opisao xD

Ovi doticni , koje si nabrojao na kraju , su iste lozane kao i EO, pravi hop nije ljubavni shit, za to postoje narodjnjaci...Poslusaj Bauk Squad, to ti je slika onoga sto hop treba da bude.

E upravo to, sve si dobro rekao osim zadnje rečenice. Ima nekih silnih zakletih repera koji ne slušaju ništa /baš ništa/ osim hopa pa ih mješanje nekih drugih žanrova sa hopom nervira. Ne shvatam zašto, slušajte šta hoćete, hvala Bogu pa može da se bira. Ako govorimo o pravom rapu Chelsea je u pravu. Nije hip-hop 'S tobom ili bez tebe', to je r'n'b. A to što je izvođač tu i tamo reper to je drugo... Marchela mi ne dirajte.:)) Nije to hip-hop više, to znamo sad svi, ali je muzika i dalje kvalitet i nešto što treba posušati, jer mutavo je ograničiti se samo na jedan muzički pravac. Ja volim hip-hop, ali Marchelo je vrsta za sebe, kako god ga zvali, svejedno je. Što se tiče E.O. Ja sam čula samo jednu pjesmu, ali znam da je to taj novi talas u nas, te r'n'b/rap pjesmice i to. Jedno je gangsta rap a drugo mtv rap :)Tu mora postojati razlika. Možda su dobri u tome što rade, ali da ne rade pravi rap to je tačno. Već sam dala plus, defka je super. ;))

Ma daj... Elitni odredi su takve sabancine da to nije normalno, ne mogu da skontam ko moze njih da slusa...

@spaleEagle

Naravno da o ukusima ne vredi raspravljati. Za moj ukus je Marčelo lagano štivo za žensku populaciju. Slušam rep ceo život, od 2pac-a, Cypress Hill-a i ostalih američkih crnaca do francuza, nemaca, rusa, hrvata i naravno domaćeg. A osim repa slusam i ostale žanrove(trance, minimal, rege, rok, metal... itd) i nekako mi njegova priča i stav kompletno ne piju vodu. Konkretan razlog je što u repu nije potrabna velika filozifija da bi objasnio poentu, a on mnogo pametuje i mnogo se trudi da ufura stručne termine u tu muziku. On je više tip za pisca ili novinara. Jel razumeš na šta ciljam?