Prijava
   

Emilio Paskući

Mag tipovanja fudbalskih rezultata italijanske lige koji se uključivao u emisiju "Sportska prognoza" koju je vodio Jovan Memedović pre više od decenije.

Salernitana - Kaljari. Salernitana igra u dobroj formi, golman se oženio, ali i napad Kaljarija se raspucao, dakle tu imamo 1 ili 2.

Empoli - Atalanta. Uprava Empolija smenila je trenera zbog kresanja centarforove žene, ovaj se razveo, ali neće igrati na sledećem susretu, dok odbrana Atalante ima proliv, pa je trener primoran da izvede omladince, dakle tu troznak, 1 0 2.

Kremoneze - Milan. Fizioterapeutkinja Trestine uhvaćena je na gomili sa igračima u karantinu. Trener koji je ljubomoran što devojka nije pozvala njega, odlučio se da protiv Kremonezea izvede podmlađenu ekipu. Priča se i da je Berluskoni tu umešao prste, čak zalazio i u fizioterapeutkinju, dok se sa metuzalemima iz Milana u poslednje vreme ne zna, tako da bih ja i tu odigrao troznak, 1 0 2.

Komentari

sjajno! de se seti njega?
+++

Igrao neke tipove, odlučno, pa se setih Paskućija :-)

Odlična! + i omiljeno

И тако сам ја почео да играм кладионицу, лоло, Јован и Паскући одиграју целу серију А и ја то исто уплатим, само што сам често морао да бирам један знак од ових трознака, лоло.

+ и фаворизовано

ajoj, ne mogu da verujem, svaka čast. dobra stara vremena. omiljena

Imao jednom devet pogodaka

Doktore, kako si se ovoga setio!!! +++

Omiljeno bre, gde se seti!

E, secam se Memedoviceve sportske prognoze... Jos nisam ni bio ja mislim u potpunosti svestan sveta oko sebe... Ja sam 97-o godiste, a kad je on to vodio imao sam od mozda dve, verovatnije tri, cetiri,pa do pet eventualno sest godina.

U 7 isli crtaci, Vitez Koja, Digimoni, bio Memedovic i Sportska prognoza, Fore i Fazoni, Ljubivoje Rsumovic, popularni Rsum, Rasa Popov, Metla bez drske, Boda Ninkovic, Za radoznale, Lov i ribolov, Vrele gume (isla ona melodija "Formula 1" sa onom karakteristicnom skripom guma, mislim da je to DJ Visage iz 1997.godine)...

A danas pitam svoje roditelje da li se secaju Memedoviceve sportske prognoze, oni me gledaju belo ko da sam budala. Inace, i ta sportka prognoza je isla uvece, da li oko pola 9 ili tako nesto, ja sam uvek kasnije isao u krevet...