Prijava · Registracija
 1. 180 : 25
  16 em plus     16 em minus
  181 : 25
  180 : 26

  Erik Klepton

  Etalon za postojanost, čvrstinu i neodstupanje. Čak i klisurine pokazuju veću živahnost pokreta kad ošine vetar od ovog muzičkog maga, koji je savršeno svestan da je sam po sebi dovoljan da bude u centru pažnje, te mu nije potrebno čak ni više osnovnih pokreta sem maestralnog prebiranja po džitri i pomeranja ustiju radi ispevavanja Lejle i ostalih mu svetskih hitova. U međunarodnom sistemu mera, 1 Klepton odgovara zbiru 3.74 klisurina.

  ''Šta stojiš pod tom mrežom k'o Klepton, nisi u Rojal Albert holu nego na školskom igralištu u Ralji, ajde mrdni malo!''

 2. 41 : 7
  16 em plus     16 em minus
  42 : 7
  41 : 8

  Erik Klepton

  Super heroj iz ulice Akacija br 29 koji je vodio dvostruki život. Da, da, to je onaj mali plavi što jede banane k'o nezdrav i postaje neki žuto-plavi super heroj.
  Eee, al' sve se otkrije na kraju.
  Otkako su mu navatali ekipu i njega da kradu i to usnimilii sigurnosnom kamerom, produkcijska kuća je raskinula ugovor i saradnja je otkazana. Popularni školarac je dobio novi nadimak.

  - Odlazim, ali da znate da ću se vratiti jači nego ikad! JESTE ČULI?
  - Duvaj ga ziljavi i krati put!
  - BUZDOOO, jebaću ti majku za ovo što si me namestio!
  - Zbogom Bananamene, na kurac te nabijem!

 3. 32 : 10
  16 em plus     16 em minus
  33 : 10
  32 : 11

  erik klepton

  virtuoz na gitari,najbolji beli blues gitarista svih vremena....jedini koji je imao hrabrosti da u ono vreme mazne zensku nekome iz grupe beatles.Tvorac hitova I shout the sherif,tears in heaven,bad love,layla....