Prijava · Registracija
 1. 59 : 7
  16 em plus     16 em minus
  60 : 7
  59 : 8

  Evolucija čoveka

  Diskutabilna tema, a postoje tri verzije.

  1.-Po hrišćanima, nikad nije ni postojala, jer je Bog stvorio čoveka.
  2.-Po naučnicima(nekim), čovek se razvio iz jednog tipa majmuna.
  3.-Po vladici Atanasiju(Jeftiću), to je mešavina prve dve teorije istinitosti:Po njemu su neki ljudi definitivno i sigurno postali od majmuna i da je to čak i danas veoma očigledno, a neke je stvorio Bog "po liku svojemu"...:-)

  Bilo kako bilo, misli se da je čovek "evoluirao" od stvorenja(te neke hipotetičke životinje) koje je jelo i pilo samo onda kada je gladno i žedno, u stvorenje koje koje pije i jede dok ne počne da povraća ili padne u nesvest.
  Zatim, evoluirao je od životinje koja ubija samo da bi sačuvala svoj život(ubija da bi jela-ako je mesožder ili ubija u samoodbrani od napada mesoždera), do stvorenja koje ubija iz čistog zadovoljstva ili ispunjenja nekog njegovog ličnog cilja za dobijanje više zadovoljstava(dolazak do bogatstva koji će ga učiniti zadovoljnijim, npr).

  Na posletku i ovi "evoluirani" i ovi "neevoluirani", žive svoj prolazni život i na kraju moraju da umru, a provode ga srećno ili nesrećno, svako u zavisnosti od onoga šta ko podrazumeva pod srećom. Neko podrazumeva bogat pašnjak, a neko članstvo u "Bilderberg" grupi i gospodarenjem svetom.
  U principu su jednako usrećeni, samo različitim stvarima.

  Jedina je razlika u tome što ovi "neevoluirani" majmuni, ne ubijaju i tlače njihove srodnike sa toliko žara i sistematski, što nemaju posebne jedinke koje obučavaju za to tlačenje(političari, bankari, vojnici...) i što uvek taj svoj "bedni" životinjski život obavezno prožive sa mnogo više ljudskosti od samih ljudi!

 2. 40 : 3
  16 em plus     16 em minus
  41 : 3
  40 : 4

  Evolucija čoveka

  Višemilenijumski razvoj čoveka iz životinje u još veću životinju.