Prijava
   

Evolucija sponzoruša

Pre mnogo godina, naša pra-pra-pra-neandertal-baka, bila je u potrazi za sposobnim lovcem, brzim skupljačem bobica, jakim pra-pra-pra-neandertal-dekom koji ima najbolju pećinu...
Godine su prolazile pa su tako i kriterijumi evoluirali skupa sa homosapiensom.

Pra-pra-pra-bake su vijale moćne ljude velikih poseda, vešte vitezove, dobre konje u štali, velike dvorove, fine haljine...
Bakama je bio potreban neko ko ima traktore i mašine, mnogo njiva i bogatstva, veliku kuću...
I na kraju stižemo do današnjih modernih devojaka koje traže dobar auto, stan-kuću, pare, skupe krpice...

Ovakvo ponašanje je sasvim prirodno, jer se javlja i kod životinja. Ženke uvek traže najjače i najsposobnije za razmnožavanje.

Naravno, uvek su postojali izuzeci koji su večno vijali neku tamo ljubav...

pra-neander-ortak1: Meni ona hoću rodi mladunce
pra-neander-ortak2: Evo ti ključevi pećine i nemoj sve bobice mi izedete

pra-kmet-prosti-seljak-ortak1: O tužne li ljubavi moje.. neće Jelena sa mnom u seno
pra-vitez-ortak2: Idi u moju štalu i uzmi najboljeg ata, uputi se u moju lovačku kuću u šumi crnog bora samo ne diraj mačeve i luk i strele!

ortak1: Auu matori al mi se đa ona mala!!!!
ortak2: Pitaj Slaveta da ti zajmi kola, obrni krug po gradu i tvoja je!

Komentari

Al, pazi, s druge strane, isto tako moze da se kaze i da je ravnopravnost polova neprirodna. A biti sponzorusa u danasnjem svetu kad su se zene izborile za neku JEDNAKOST je, ipak, bezveze. Primitivna teznja. Zene danas imaju nacine da se brinu same o sebi kao i muskarci. Normalno je da danasnja zena trazi partnera koji ce da bude uz nju, da je podrzi, zivotnog saputnika i prijatelja, a ne nekog od koga ce da zivi parazitski. To je ipak pomalo odvratno. I dlakave zenske noge su sasvim prirodne, pa nam ipak nisu bas prirasle srcu. Tako da, + za defku, ali se ne slazem s tim pogledom. Svaki napredak civilizacije je, u pocetku, karakterisan kao neprirodan.