Fast food lokacija (00-24h)

Tom Ripli 2009-12-13 22:13:11 +0000

Место где можете да се добро наједете ако нисте задрти љубитељ чистог меса домаћих животиња али и да учествујете у шоу програму који се ту редовно догађа и правилно понавља.У зависности од доба дана и ноћи, боравак испред fast food локације вам гарантује да ћете бити сведок свакаквих догодовштина:

Јутарње доба, 07:00
Чишћење пола тоне баченог смећа после дуге претходне ноћи, припремање нове туре млевених пацовских изнутрица. Последњи трештени посетиоци оближњег сплава/ноћног клуба добијају своје следовање паковано у сомун, јер лепиња је нестало већ на пола прошле ноћи
Око 10:00
Готово са првом туром средњошколаца на великом одмору. Сви добили своје изнутрице, осим једног изричитог у захтеву за пилећим белим месом. Мања група на звоно није отишла у школу, већ почела са циркањем. Звук отварања првих дволитра. Лепиње су у међувремену пристигле, као и газда да покупи пазар.
Негде око 14:00
Изнутрице припремљене рано ујутро сад су скроз испресоване. Личе на пљескавице. Група средњошколаца је трештена, и наручује нову туру изнутрица, овог пута са доста "љутог". Први радници готови са послом, нервозни "за колико ће више" те изнутрица бити готове, јер нису јели данас.
Око 14:30 Пандури дошли да раздвоје групу трештених средњошколаца. Неће их у станицу, овог пута им гледају кроз прсте. И они наручују изнутрице. Добијају их преко реда.
17:00 Друга смена ради пуном паром. Стигле сталне муштерије. Изнутрице овог пута иду кући, јер су запаковане "за понети". Стална муштерија прича да су се неки посетиоци оближњег сплава/ноћног клуба жешће отровали тог јутра.
21:00 Трећа смена у пуном јеку. Сваких 15 сек. "има ли нњко да није наручио". Телефон не престаје да звони, никада се о месу толико не разговара овом направом. Прве фенси екипе су ту, група данашњих средњошколаца се слабо чега од данас сећа.Сви спремни за оближњи сплав/ноћни клуб. Изнутрицама је суђено да буду потопљене алкохолом.
21:30
Светски шампион у ширењу непријатних мириса, тип што ту оперише са "комшија имаш динар, два?" је завршио смену, прогутао пилеће бело и иде кући.

03:00
Прве екипе са сплава су већ стигле. Мешају се гласне музике из отворених бесних и wanna be бесних кола. Са једне стране "лаку ноооћ самоћо идем а ти" а са друге туц-туц. Све је теже прићи шалтеру без гацања кроз бачену пеглу. Туча. Стиже интервентна. Зову обичне пандуре да одведу учеснике у станицу, јер и интервентна ће мало да презалогаји.
05:00 Хард кор одваљена екипа стиже. Радница одустала од покушаја да разуме шта говоре, прилоге им ставља од свега по мало. Квота од пола тоне смећа је испуљена.

07:00
Чишћење пола тоне баченог смећа после дуге претходне ноћи, припремање нове туре млевених пацовских изнутрица.....

9
79 : 3
  1. perpetuum mobile....

  2. Odlicno,samo nisi naveo imena objekata....!
    Ako pljujes(i to sa pravom),pljuj do kraja....
    ++++++++++++++++++

  3. Таленотвани ја СВИМА ЊИМА посвећујем ову дефиницију. Њима и њиховом "месу"

  4. mislim da nema potrebe da navede ime objekta svi su takvi tako da je uopšteno sasvim odgovarajuće

  5. Плусчина.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.