Prijava
   

Fast food lokacija (00-24h)

Mesto gde možete da se dobro najedete ako niste zadrti ljubitelj čistog mesa domaćih životinja ali i da učestvujete u šou programu koji se tu redovno događa i pravilno ponavlja.U zavisnosti od doba dana i noći, boravak ispred fast food lokacije vam garantuje da ćete biti svedok svakakvih dogodovština:

Jutarnje doba, 07:00
Čišćenje pola tone bačenog smeća posle duge prethodne noći, pripremanje nove ture mlevenih pacovskih iznutrica. Poslednji trešteni posetioci obližnjeg splava/noćnog kluba dobijaju svoje sledovanje pakovano u somun, jer lepinja je nestalo već na pola prošle noći
Oko 10:00
Gotovo sa prvom turom srednjoškolaca na velikom odmoru. Svi dobili svoje iznutrice, osim jednog izričitog u zahtevu za pilećim belim mesom. Manja grupa na zvono nije otišla u školu, već počela sa cirkanjem. Zvuk otvaranja prvih dvolitra. Lepinje su u međuvremenu pristigle, kao i gazda da pokupi pazar.
Negde oko 14:00
Iznutrice pripremljene rano ujutro sad su skroz ispresovane. Liče na pljeskavice. Grupa srednjoškolaca je treštena, i naručuje novu turu iznutrica, ovog puta sa dosta "ljutog". Prvi radnici gotovi sa poslom, nervozni "za koliko će više" te iznutrica biti gotove, jer nisu jeli danas.
Oko 14:30 Panduri došli da razdvoje grupu treštenih srednjoškolaca. Neće ih u stanicu, ovog puta im gledaju kroz prste. I oni naručuju iznutrice. Dobijaju ih preko reda.
17:00 Druga smena radi punom parom. Stigle stalne mušterije. Iznutrice ovog puta idu kući, jer su zapakovane "za poneti". Stalna mušterija priča da su se neki posetioci obližnjeg splava/noćnog kluba žešće otrovali tog jutra.
21:00 Treća smena u punom jeku. Svakih 15 sek. "ima li nnjko da nije naručio". Telefon ne prestaje da zvoni, nikada se o mesu toliko ne razgovara ovom napravom. Prve fensi ekipe su tu, grupa današnjih srednjoškolaca se slabo čega od danas seća.Svi spremni za obližnji splav/noćni klub. Iznutricama je suđeno da budu potopljene alkoholom.
21:30
Svetski šampion u širenju neprijatnih mirisa, tip što tu operiše sa "komšija imaš dinar, dva?" je završio smenu, progutao pileće belo i ide kući.

03:00
Prve ekipe sa splava su već stigle. Mešaju se glasne muzike iz otvorenih besnih i wanna be besnih kola. Sa jedne strane "laku noooć samoćo idem a ti" a sa druge tuc-tuc. Sve je teže prići šalteru bez gacanja kroz bačenu peglu. Tuča. Stiže interventna. Zovu obične pandure da odvedu učesnike u stanicu, jer i interventna će malo da prezalogaji.
05:00 Hard kor odvaljena ekipa stiže. Radnica odustala od pokušaja da razume šta govore, priloge im stavlja od svega po malo. Kvota od pola tone smeća je ispuljena.

07:00
Čišćenje pola tone bačenog smeća posle duge prethodne noći, pripremanje nove ture mlevenih pacovskih iznutrica.....

Komentari

perpetuum mobile....

Odlicno,samo nisi naveo imena objekata....!
Ako pljujes(i to sa pravom),pljuj do kraja....
++++++++++++++++++

Таленотвани ја СВИМА ЊИМА посвећујем ову дефиницију. Њима и њиховом "месу"

mislim da nema potrebe da navede ime objekta svi su takvi tako da je uopšteno sasvim odgovarajuće

Плусчина.