Prijava
 1.    

  Favorit

  Osoba koja je najverovatniji pobednik u nekom takmičenju i uvek predstavlja iznenađenje kada usere motku. Da li zbog pritiska i bremena favorita, oholosti i preterane sigurnosti u sebe, opuštanja zbog lakšeg protivnika, čudnih okolnosti ili jednostavno čistog nameštanja rezulata, jer je veća kvota na autsajdera, ponekad se desi da favorit izduva i šokira sve pa i samog autsajdera koji nije ni očekivao pobedu.

  - Matori ladno Džoni i Straja ispali na Vukajlija Kupu. Nisam mogao da verujem. Ajde Straja, gore-dole, on se možda opustio, ali Džoni mi je ozbiljno iznenađenje. Mora da je zaglavio tu noć, ustao deset minuta pre meča i napisao onu glupost.
  - Ma to Reme namešta mečeve, jesi mu video kvote na početku. Sumnjivo mi to. Tale se oni za pare svi.

  - Pade i Mladić. A nekako mi je bio favorit da će najduže izdržati, a vidiš ostao samo Hadžić a na početku mi je bio totalni autsajder.

 2.    

  Favorit

  Spermatozoid koji prvi provali da je penetracija u toku.

 3.    

  Favorit

  Broj u ruletu koji prilikom igranja serije ima najveći ulog. Tj na njega najviše dobijate ako dobijete.

  - Mrzim malu seriju jer nema favorita.

  _____________________________________

  - Sad igram ziro špil pa ako padne 26 kupujem vukajliju pa ću razmodujem modove koji brišu sleng. Odma, i sve ću im defke obrišem, pa nek moduju u vrtiću!

  - Dobitni broj je 23, crveno

  - PU U KURAC!

 4.    

  Favorit

  Onaj kojeg ceo kladioničarski svet psuje zato što su samo zbog njega ispušili tiket. Često se psovkama pridružuju i oni koji se ne kockaju (u primeru Bora) ali rado vole da iskoriste situaciju kada rođak, kolega, prijatelj, dobije na tiketu pa naravno zove na čast.

  Bora: Ooo Đuro kockaru, šta se radi? Prošao neki tiket skoro?

  Đura: Kurac prošao, jebem ti Barsu kad je od Al Džazira na domaćem terenu izgubila! Za 20 000 bre... Sad bih te u kafanu vodio, da se ubijemo kao niko!

  Bora: Šta kažeš? Barsa? Mamu im njihovu ja, ih! (vidno razočaran i iznerviran) Idi bre Đuro u kurac i ti, što si mi rekao...

 5.    

  Favorit

  devojka koja svojom pojavom osvaja, pobedjuje!
  ona je favorit jer sve ostale ribe koje su se zatekle u okruzenju nemaju ni najmanju sansu u poredjenju sa njom.

  1. brate, koliko riba...ovde je puko akvarijum!
  2. nikad kao sad!
  1. (ulaze tri drugarice i traze mesto) au, vidi ove favorite...pazi kad cu ladno da ga sevnem na ovu crnku kad dodjem kuci!
  2. a?