Prijava
   

Faze gojaznosti

Faza 1- Normalna faza
Faza gde devojka izgleda sasvim pristojno u očima svih drugih ljudi sem u svojim. Ona u ogledalu vidu preždranu stoku cije se butine dodiruju, koja ima predebele članke i slično. Ona odbija da jede i pije vodu stalno jer ceni da se salo moze izpišati. Ne sluša pošten narod oko sebe koji je ubeđuje u suprotno.

Faza 2- Faza blage podgojenosti
Nastupa obično posle Božicnih praznika i maratona slava. To je faza gde se već na uskoj majici ocrtava stomačicć i gde mora da se pomuči da skine svoje uske farmerke. Neke drugarice sugerišu an to da se malo podgojila, drugovi komentarišu novonastale sise, i ćale počinje fazu zajebavanja, baba komentariše da je anoreksicna.

Faza 3- Podgojeno stanje
Salo praznika je ostalo a toplo vreme je stiglo i sad se vise primećuje nova gradja. Drugarice prepisuju dijete, cale zajebava jos vise i pocinje sa nadimcima kao sto su miselin i slicno, keva naprosto izbacuje svo slatko iz kuce. Doticna osoba pomirena sa sudbinom kupuje sladoled i cokoladu od 300g.

Faza 4- Gojaznost
Uske pantalone su sada davna prošslost, nose se široke košulje i jos šire majice, drugarice kažu da pređes na drastičnije mere, ortaci te nazivaju ženskim dwarfom, ćale je prestao da zajebava,keva ti stavlja voće u ranac.

Faza 5- no name
Baba komentariše da si se fino ubuckala.

Komentari