Prijava
 1.    

  Fejd

  Cijenjeni vukajlijski autor. Zbog svog ležernog i pasivnog odnosa prema životu, i njemu svojstvenom načinu izražavanja kojim takvu sliku prikazuje, postao je kultni simbol za stanje bolikurca.

  - Kaže Prof da ipak neće da ti odabere defku. Navodno da nije dovoljno kvalitetna.
  - Fejda mi se za sve to. 2018. je godina jebote, koga više boli kurac za definicije?
  - A i to što kažeš. Aj dođi u čekaonicu, baš se komično svađaju Zes i Jan.

 2.    

  Fejd

  čuveni autor po tome što je poznat, dane je provodio razmišljajući o smislu života da bi shvatio da život nema smisao, od tada svoje dane provodi na stolici, duhovno egzistencirajući na chat-u vukajlije gde slučajnim prolaznicima upućuje savete. Iako najčešće odgovara sa "da", njegov vokabular je mnogo, mnogo, širi od toga, čeka nekoga ko će ga toliko smarati da bi ga spustio tako nisko da nikada ne pomišlja na isto.

  prof. dr Škodilak, XXI vijek.

 3.    

  Fejd

  propushtate prirodu oko sebe ne chujete cvrkut ptichica, ne vidite zvezdice koje nas obasjajajajaju sa prostranog notjnog nebeskog svoda, nemate kome da uputite slatke rijechi jer ste zaglavljeni u tu tminu, van njega shetaju zaljubljeni parevi i realan svet promiche pored fejda a vi ste podstanari njegovog chmara, mada bar kirija nije skupa koshta samo inacenje forumashima tako shto pishes da na forumu, al to je prevelika cena, kakav je to zhivot..propushtate cvetje, dahtaj smrdljivog povetarca, nosheni ste samo pasivno fejdovim prdezom samo niz gradijent nikako uz tjuzhno zjaista..muputite mu slatke rijechi...oh mon dieu

  Toma Smor, XXI vijek