Prijava
   

Fejsbuk definicije

Kakve su,takve su,al to nije poenta.

Zanimljiva je cinjenica da su one odlicno merilo koliko je neko iskusan u ocenivanju istih.

Prvi stadijum zapocinje dolazenjem na Vukajliju,kad vas jos boli stomak od smejanja od silnih definicija koje ste procitali i silnih postera koje ste pregledali.U medjuvremenu,naidjete na prvu fejsbuk definiciju.Naravno,i ako nemate i ako imate nalog na doticnom sajtu,dajete plus jer jelte,smesna vam je,sto je i logicno.

Drugi stadijum zapocinje citanjem komentara te definicije i citanje sledece,slicne ako ne i iste,i dajete mozda cak i prvi minus,i prvi negativni komentar.Uplaseni ste,mozda dobijete pretnje,ko zna.Kad se
"odomacite",pocinjete i da hejtujete te autore,jer zaboga smorili su vec sa tim govnima,zar ne?Tu i Milisav stupa u pricu,i dosta drugih anti-fejs postera,definicija i sta sve ne.

Treci stadijum jeste kad vam ruka mahinalno poleti ka minusu,kad ono...skor pozitivan.Prva pomisao je "Ni Vuka nije ono sto je bila",pa se zamislite,i onda kazete sebi,pa daj jebote,nije ovo tako lose?Onda shvatite da vec neko vreme vucete predrasude,i krecete da dajete pluseve,kao i u prvom stadijumu.

Cetvrti stadijum pocinje titulom moderatora.Onda ih brisete.

Komentari

Prvi stadijum zapocinje dolazenjem na Vukajliju,kad vas jos boli stomak od smejanja od silnih definicija koje ste procitali i silnih postera koje ste pregledali.

То само ако имаш баш доста среће, или много низак критеријум. Тако је већ више од годину дана, неки би рекли и доста дуже.

majmunoliki,ja sam čitao defke dana koje su tada i bile nešto
pa sam se tada smejao :D a ima i inače dob rih,ali treba tražiti -.-

istina...ne mora da znaci da je definicija/poster los ako je o fbu. cak mogu biti veoma zanimljivi i smesni

Ja se secam jos onog postera gde lik drzi plakat "NAPUSIM VAM SE JA SVIMA KURCA".Planirao sam jos malo da citam postere,pa onda da odem da soram.Posle njega nisam ni moro,zamenio sam gace doduse.

+++ jer si me nasmejao ovim delom oko moderatora :D

ovo je sranje. nisu minusi zato sto fb ide na kurac ljudima, nego zato sto je fb ogranicavajuca tema za pisaniju, nije krativna niti mastovita. isto bi bilo kad bi svakog dana izaslo barem pet defki o mojoj kiti. prosto, smaraju defke o fejsu jer ih ima previse.

Nije bila poenta da ja dokazem kako su fejs defke dobre ili lose.Poenta je bila kako su dobre da se autori provale kolko su iskusni u ocenivanju.Ne kazem da su defke/posteri o fejsu originalni,vec da posle nekog vremena shvatite da je glupo lupati tek tako minus na sve sto je par puta bilo pomenuto i pre.

glupo je lupati minus tek tako..ali je još gluplje definisati fejs..a i ove pojave, plus, minus...to je individualno...nikad nisam lupio minus a da ne pročitam...

Ово није фејсбук дефиниција, ово је дефиниција о вукајлији. Још горе. Приде је и смарачка.

definicije su sve dosadnije i dosadnije a glupo mi je da na svaku udarim minus tako da samo preskacem a ako naidje neka sto je "pomozi Boze" dam plus

a tebi evo plus, ispravno razmisljas :)