Prijava
   

Fetiš

Acrotomophilia - Seksualno uzbuđenje se postiže gledanjem amputiranih delova tela. Verovali mi to ili ne…
Autassassinophilia - ovaj je definitivno hit - da bi se napalila,osoba se mora dovesti u situaciju opasnu po život. Većina ne uspe da posle priča o iskustvu…
Formicophilia - hahaha! Sledeća scena:sedite u kadi (pretpostavimo da ste muško i slučajno imate erekciju).Imate muvu u ruci.Čupate joj krila i puštate da vam se šeta po penisu,koji kao ostrvo viri iz vode da muva ne može pobeći.Originalno,nema šta.
Coprophilia - konačno!Ono o čemu svi maštate,priznajte!To je ljubav (!) prema izmetu,da se mažete i da mažete nekoga sa krajnjim proizvodom pojedene hrane.

Komentari

Lično ne mislim da je fetišizam uvek bolestan iako se tako definiše u seksologiji. Jednostavno, postoje orgazmični ljudi koji seksualno zadovoljstvo ostvaruju na način na koji većina ne može, zapaljive su prirode i lože se na sve i svašt, ali ako orgazam ostvaruju SAMO TAKO onda je to poremećaj seksualnosti. Uostalom šta je u seksu normalno? Po meni samo ono na šta dobrovoljno obe strane, a negde i više njih pristanu. To je jako lično.

Da li je onda normalno ono što su se dvojica nemaca dogovorila da jedan pojede drugog (nakon što su prethodno zajedno hasali genitalije od pojedenog)? Ta definicija o dobrovoljnosti je samo minimum minimuma i to je ono što određuje šta je zabranjeno, a šta ne. Seksologija bi trebalo malo dublje da prodre u tu tematiku, ali današnja psihologija je generalno slabašna i kenjkava i sve je manje sposobna da kaže nekom: ''E, čoveče, to što radiš je nenormalno! Nađi partnerku, budi čovek!''

Pitanje je o će biti objektivan da povuče granicu.I što se više odugovlači granica se pomera sve više i više.U Holandiji postoji registrovana stranka koja u svom statutu i programu navodi kao jedan od svojih ciljeva -legalizaciju seksa sa osobama mladjim od 14 godina.Za 50 godina dovlinjose ako prikenjaš nekim Švabama što su se jebali pa pojeli,banuće ti neka futuristička Sonja Biserko da ti kaže da si kriptofašistička svinja koja potpiruje seksualnu mržnju.

Pa to, izgubismo kompas! To je to kad je sve surovi materijalizam. Neophodna je opšta revolucija svesti!

Сагласна сам са Довлињом. :)