Prijava
   

fizičko vaspitanje

To je skolski predmet, koji je predmet samo formalno.U pocetnim razredima lici na sve,samo ne na skolski predmet.Ako prodjete pored bilo koje osnovne skole, videcete na terenu za mali fudbal 30-ak malisana(odeljenje protiv odeljenja),koji trce ko muve bez glave(retko ko trci za loptom, sto daje jos veci paradoks).Klinci koriste fizicko kada ih izvale roditelji da su dosli ranije kuci,pa da ne bi dobili batine,kazu da su imali fizicko.

golman : uglavnom neki klinac koga svi zajebavaju
formacija fudbalskog tima 1/1 : 5-7-8
taktika :nemoj slucajno da se zajebes da trcis za loptom
kapiten: uglavnom najjaci medju klincima (on izvodi penale,slobodnjake,brani penale,pravi izmene- ujedno je i sudija)

Komentari

... extra definicija ... bas tacna ... kao nekada u mojoj osnovnoj skoli ... na mom fizickom!

hehehe, a kada se utakmica igra po celom školskom dvorištu, a ne samo po terenu, e to je doživljaj. bravo za definiciju. palac gore.

U, trebalo je da vidis moje fizicko vaspitanje u osnovnoj skoli (od 5. do 8. razreda). Marsiranje, puzanje nakolenima i laktovima, bacanje kugle (Nastavnik: "Jace to, kako ces u ratu bacati bombu na crnce?!"), penjanje uz konopac o sipku, trcanje do iznemoglosti, skokovi u vis i dalj, vezbe na razboju kao na Olimpijadi, trbusnjaci, sklekovii ostalo- dok ne umremo...
Nastavnik je bio opsednut ratom i vojskom, tako da nam je od fizickog napravio vojnu obuku. Ali zato on sam nije mogao da potrci jer ima 150 kila. I vecito je nacasu zvakao shvarglu, cipiripi tablu ili jafa ekks, i pio alpinu.

*uz konopac i sipku
*jafa keks