Prijava
   

FK "Promaja"

Jedan od obaveznih klubova beton lige. Pitanje je kako su se i našli tamo, jer pre bi samoubica preživeo skok sa vrha Ajfelove kule nego što bi ovi mogli normalnu akciju da izvedu.

Ekipa se sastoji od 11 igrača, koji su majstori fife '99, ali osim toga ne znaju ništa, čak ni da je zemlja okrugla. Često većina ih ni ne dođe na meč, pa onda ishod meča zavisi od vetra koji uvek njima duva u lice.

Ekipa je dobila naziv po tome što je puna grešaka u igri, čak bi i onaj hrast od 800 godina iz reprezentacije drage nam Srbije mogao da prođe peške glat sve igrače iz ovog dotičnog fudbalskog kluba i da da golmanu go kroz uši, šutirajući kao kada ubacuješ crnu kuglu u rupu na bilijaru, koja je na palac razdaljine od rupe, pa ti polako, da ne skrečuješ slučajno, jel'te.

Formacija tima - nema tu šta da se priča! Svako igra gde mu sine, neretko i faulirajući se među sobom. Ali oni su emocionalno jači od svih timova: trener iz Barse bi zaplakao posle pet primljenih golova na meču, a ovima je i pedeset komada samo pišanje uz vetar.

Trener im je takođe opušten lik, po njemu igrači igraju sjajno uvek, treninzi su redovni k'o srpska železnica, a obično na treninzima popiju koje pivo, da im se pivski stomak ne izgubi, jer je njima to zaštitni znak...

Iz ovih razloga su jako popularni u narodu, a i specifičnost kod njih je to što ih ima na stotine, možeš ih naći i na urbanom zemunskom asfaltu i na vrhu Besne Kobile.

-Iiii, FK Promaja prima još jedan gol... 72:0 za ekipu Poleta iz Trbušana, 63. minut u toku... vidite samo reakciju mladih talenata koje je vetar nosio... kikoću se, zabavljaju se i slave svoj 500 jubilarni uzastopni poraz... Njihov trener im govori: "Ako momci, samo tako nastavite!"
Ii evo ga još jedan gol za Polet, pa ovo je neverovatno! Isključujemo se sa prenosa, sledi Dnevnik, ostanite sa nama...

Komentari

72:0 za ekipu Poleta iz Trbušana, 52. minut u toku...

Претера га јбт! Па није то Америчка Самоа. Пример безвезе. Тело ок.

+

Little change, ali samo slikovito da objasni komentatorov smor i smotanost multitalenata... xD

Nemoj više od dve na dan... Makar te to koštalo titule šampiona meseca. A najbolje jednu dnevno, i to kad ti naiđe inspiracija a ne kad ti je dosadno pa pišeš definicije da ubiješ vreme.

Gortat je bio OK, ovo je očaj.

Bulgi,
kad bih tako pisao bio bih vidljiv jednom u mesecu, a ovako, kad želim da pišem, samo kucam. Doduše, ovo je bilo manje-više sprdnja, one dve su ozbiljnije :)

Onda znači da pišeš samo zbog ocena?

U stvari, nema veze, neću ti više kvariti zadovoljstvo svojim komentarima. ;)

Slobodno bre, ne sekiram se
Sad jurim prvih 1000, a posle ću polako da pišem... :)
I ne kvariš ga, koliko ti se god čini. Ako vidiš nešto loše samo javljaj ;)

Плус ај, али је прежвакано већ

Nemoj više od dve na dan...

+1

Ajde pošto se više vas slaže dve će biti moj dnevni maksimum :)