Prijava
   

Flop flop flop flop

(Čitati glasom Ćiće iz Dnevnjaka)

Ona je Ana. Ima 22 godine i studira književnost. Plava ravna kosa do dupeta i noge do zemlje. Lepa devojka a slobodna, eto jebiga, kaže nema niko normalan. Sedi preko puta tebe, a ti se praviš da je slušaš dok priča o svojim profesorima, likovima što je smaraju, i onoj koleginici što joj ćale dekan, a u sebi se misliš, s kojim bi je parama izveo na treći dejt u Coctail & Lounge bar da nisi uhvatio 4 tekme GG.

Nakon nekih sat vremena i 45 minuta, došao je i taj trenutak. Ona leži na ledjima, ti joj skidaš gaće. Polako ulaziš, kao kući pijan sa slave u 3 ujutru. Tu počinje, fudbalski rečeno, odmeravanje snaga. Malo zadaješ tempo, malo misliš na babu Miru, malo na to šta će Solskjer uraditi sa Mančesterom, kupuješ sebi vreme.

Silaziš sa nje nakon celih 30 sekundi, a ona te umilno pogleda i postavi ključno pitanje:

-Hoćemo sad od pozadi?
-Ajde.

Ona se okreće a ti u neverici, jebote kakvo dupe. Nameštaš se i spremaš se da zablistaš u punom sjaju. Da joj pokažeš kako to radi pravi muškarac. Vidiš da nećeš izdržati dugo, zato već posle prva dva ubačaja krećeš pun gas u Seksaliti.

(ovaj deo teksta pročitati glasom Frenkija Delevre)

: flop flop flop flop flop flop :
: udara šakom o pesnicu da bi što vernije dočarao zvuk :

“Guzovi udaraju, sve puca, ona vrišti “TO TO TO TO”, ja ga vadim, on prska svuda po sobi, po čistoj posteljini, njoj po kosi, po jastuku, propast. A ja zaboravio da su mi u sobi pored tetka iz Bosanske Gradiške i baba Andjuka.”

(Ponovo Ćićo)

Gotovo je. Prevaljuješ se kao vepar na ledja. Ovo je vrhunac tvog života na godišnjem nivou.

Komentari

plus zbog ćića jer je car, najjači je baš baš baš

Malo zadaješ tempo, malo misliš na babu Miru, malo na to šta će Solskjer uraditi sa Mančesterom, kupuješ sebi vreme.

Dobroe ovo...ko ti piso defku?:)

Logovao sam se samo da dam plus ovom gospodinu za defku, a od kako sam video skor i da se najebem majke svima koji ga hejtuju jer je najjači. Toliko samo.

lol hvala džoni, mada se popravio skor sad

Ovo je pisano za neko glupo takmicenje, tema je bila onomatopeja

Nisam nista bolje smislio

Ovo sa glasovima ovim je nesto najjace