Prijava
   

Football manager

Igrica posle koje se non stop tripujete da dajete zvanicna obavestenja i intervjue. Igrica posle koje osoba koje uopste ne prati fudbal, zna na pamet sastave svih timova engleske South seljacke, levo od Birminghama lige.
Football manager je kada stvarnost postaje iluzija.

Lik 1: "Brate, doveo sam Ronnie Green-a, jebote puko sam 20.000 eura za njega, nadam se da cu opstati u 4-oj diviziji North"
Lik 2: "Da, meni se juce ona picka od Uddin-a zalila da ga malo izvodim na teren. Ne znam sta da radim s njim. Jebote, kako me maltretiraju ti ljudi, svima bi im jebo mamu. Pripretio sam Gary Alexandru da ako ne postigne gol na sledecoj utakmici - leti napolje!"
Lik 1: "Ma tako i treba. Ne znam da li da dignem platu dvojci crnaca iz moje ekipe Vauxhall-a. Cini mi se da bi ih to motivisalo."
Lik 3: "Momci, ocemo na pice do grada? Cuo sam da su Jeleni dosle neke dve sestre iz Novog Sada."
Lik 1 i lik 2: "No comment."

Komentari

Imam managera u kući... dao bih i bonus od 100.000 evrija za opis, ali da sačekamo da prođe ova kriza:)+

Bravo! Ovo ne može da skapira samo neko ko nije osetio magiju opsednutosti football manager-ima (moja malenkost još od ZX Spectruma na ovamo).

Covece, na ZX spectrumu, David Seaman je imao 18 godina u igrici, bio mladi perspektivni igrac :))))))

Probaj da negde nadjes David Livermora, pravi dzoker iz neke znj lige, a kidao mi je u eng prvoj ligi (mada to je bilo na nekom menadzeru iz 2000/1)

ah te nostalgije za managerom... zahvaljujuci njemu sam zavoleo Hull (FM 2004)... i stuart elliot, napravljen bolje od robena :D