Prijava
   

formular

Formalni ular - oruđe kojim horde zla sa one strane šaltera sedlaju mase i iživljavaju se nad smrtnicima.

-Trebaju vam još dva formulara i tri potpisa. I da platite hiljadu evra takse, naravno.
-Tebi treba metak u čelo!

Komentari

Formular? :Pilot bolida.

Ti si degen! Pa ne određuju šalterski službenici šta tebi treba od papira. A inače šta god da ti treba piše na netu. Tebi metak u čelo.

bas sam ti hteo da kazem m m. npr moja sestra radi na salteru, relativno je nov radnik i vec su joj se smucili nepismeni smrdljivi debili koji joj psuju majku svaki dan zato sto ne umeju sami da nadju 2 papira, cekaju da im istekne vaznost, pa vredjaju nju zato sto moraju da plate.

Ne znam baš da li je ovo za odabrane?

Ti si degen! Pa ne određuju šalterski službenici šta tebi treba od papira. A inače šta god da ti treba piše na netu. Tebi metak u čelo.

Haha, koji ste bukvalisti jebote. :)

Izvinjavam se za pogrdne reči, ali ispizdeo sam. Pa ja u životu nisam imao problema sa vađenjem dokumenata. Kada vidim da su šalterski službenici nadrkani, to je zbog onog pre mene, pa se ja smejem kad dođem i onda se i oni nasmeju. Mislim ono. Cigan sa četiri razreda osnovne vadio voačku dozvolu, ne seri da mu fali neki papir.
p.s. ebeš mi mater ako je ovo za odabrane. Mislim bez vređanja admina ili bilo koga ali stvarno čak nije ni toliko smešno, a ni istinito...

Tebi treba metak u čelo!

sta da ne shvatim bukvalno tetka drol

Jebiga, ne bih da kvarim definiciju time što ću ovde da crtam šta je čovek hteo da kaže.

Dobra je skroz defka..pogotovo ovo "Tebi treba metak u čelo" ha ha

"Tebi treba metak u celo" Sranje minus -