Prijava
   

Franjo Tuđman

Krivousti fašista koji je na današnji dan 1995. na krilima zapadnog olujnog vjetra krenuo u ostvarivanje posljednje neipunjene želje ustaškog poglavnika i sakupljača srpskih očiju Ante Pavelića-„jednu trećinu Srba zauvijek iseliti“. Umjesto u mirovini, danas trune u paklu zabrinut za svoju Nikad Dovoljno Hrvatski čistu domovinu.

Komentari

+ od mene, al imam jedno pitanje. mirovini??? zivis u hrvatskoj? vidim da nisi hrvat, pises cirilicom, al ipak da pitam

stilska figura DN, stilska figura, kad govoriš o Hrvatima ubaci po koji njihov izraz

Хвала на подршци. Не живим у Хрватској, ово пишем из Новог Сада. Јовичић је објаснио умјесто мене.

Nazalost je umro prerano. I on i Milosevic i Izetbegovic je trebalo da krampaju u nekom rudniku do kraja zivota, i to za hleb i vodu. Stoka.

Ja sam dao minus iz prostog razloga što smatram da ne treba evocirati negativne emocije vezane za rat. Ne treba zaboraviti zločine, ali se mora oprostiti, jer drugačije nema pomirenja među narodima. Ono što sam napisao u vezi stila stoji, a o Tuđmanu iako imam mišljenje jako negativno, nisam baš za pisanje ovakvih definicija.

Поштено од тебе скроз. Наравно да сам и ја за праштање и помирење; дефиниција није о хрватском народу међу којим имам добрих пријатеља, већ о једном одвратном човјеку који је за своје недјело заслужио бар овакву критику.

Ni ja nisam za sovinizam, ali Tudjman je smrad nevidjeni.Ali, postoji jedna njegova izjava koja mi se jako dopada: Intelektualci su krupna stoka sa sitnim zubima.To je jedino pametno sto je rekao tokom svoje vladavine.

+, ali pored ove trecine je trebalo da trecinu likvidira i trecinu da pokatolici

Jbg, u takvim vremenima uvijek isplivaju takvi kao Franjo i kompanija. +