Prijava
   

Fudbal

Najkorumpiraniji, najnamešteniji i naravno najunosniji posao za one koji ga nameštaju. Sport kao sport nula, trče levo desno, šutiraju jadni loptu, pokušavaju da je udenu izmedju dve vertikalne i jednu horizontalnu šipku. I jeste on nekad bio sport, ali sada je to samo krljanje, pljuvanje, psovanje itd.

Komentari

Nastavi da pratis umetnicko klizanje i dalje.....

Ne pratim klizanje, pratim Engleski ragbi koji je BOG za vaš fudbal. I ne gubim dragoceno vreme po utakmicama da urlam i tučem se sa raznoraznim ograničenim majmunima koji još nisu sišli sa drveta.

Ukratko objasnjena igra ragbi:trci 10 sekundi,pa se neko obori i onda ide prekid od 1 minut dok se svi nameste,onda opet ide ,,akcija'' 10 sekundi,pa opet prekid,pa opet da se svi nameste......
I ne treba na utakmice da ides da bi urlao i da bi se tukao....dovoljno je samo da gledas FUDBAL.Neki ljudi idu da bi se tukli,ali zato ima vise normalnih koji na utakmicu idu zbog fudbala.

Ne mislim ja na američki brate, raspitaj se malo. A i nisam mislio da vredjam, izvini ako je tako izgledalo. Ne kažem ja da je fudbal LOŠ, nego da je iskvaren kao igra,nije kao 60-ih 70-ih i da njegovi navijači ( ekstremni) teraju ljude sa utakmice koji bi i možda dosli nekad.