Prijava
   

Gadne reklame za vreme ručka

Koji je retard pravio raspored tv-marketinga ne znam, ali gro najgnusnijih EPP epizoda je upravo u udarno vreme klope, tako mi Marfija.

Gladan si. U želucu kao da se razvija osmi putnik, čupa li čupa. Naporan dan na poslu, mozak je otupio oštricu, a telo ište energiju.
Uključio si TV - neka serija ide, čisto da preblejiš uz klopu, sedaš za trpezu. Zaglabao si u pileći batak i umočio lebac u saft od paradajz-salate. Pivom salivaš hranu niz dubodolinu jednjaka. Glad polako jenjava.
I onda odjednom reklame. Gadne. Lice puno plodnih bubuljica, nos-krater, crvenila i sedam dana posle. Ljudi koji iskašljavaju zelenkasto-riđu sluz, naduti debeljko sa ilustracijom uzdužnog preseka debelog creva. Nabrekle ljubičasto-plave vene i babina ispovest o silasku niz basamake. Tlocrt prostate Aljoše Vučkovića. Klinac se iskenjao ko foka, a majka ne pušta vodu, nego analizira miris bosiljka u novom osveživaču.

Upravo smireni želudac počinje da grgolji. Juriš daljinski. U pokušaju da ga ne umastiš kriviš ruku ko Hoking i pipkaš dugme nadlanicom.
Slučajno pojačavaš ton.
"...Pogledajte kako je lako uskupiti kaku mačke koja je jela najnoviji Viskas sa artičokinim uljem. Čvrsta je i izvrsne arome..."
Pegliraš.

Komentari

vala baš +

тако ми Марфија.

hehe he

Хехе, добро ти је ово!

jaaaaoooo ima ona reklama za gljivice na stopalima, 'ladno sam ustala od stola...++++

Ma da, pun ih je klinac. Nisam ja nešto baš preterano gadljiv, ali kad krenu bre sonim, brough!

ne znaš ti šta ja radim na poslu, operem ruke od krvi na radnom mestu, pa sednem da jedem...al ne moram kući da gledam, jebi ga.

na ovo direkt zvezda iz svemira!!!

najgora mi je bila ona sa onim prdenjem... mislim da j ereklama bila za Flobian, fuuuuuj

Nekad uspem malim prstom da stisnem "mute", ali džaba, perifernim vidom uvek uhvatim po koju gadost.

Ne marim, ne gledam televizije koje prenose program na srpskom jeziku.