Prijava
   

Garagan

Besposleni čupavi kurac na birou za zapošljavanje. Zarasto u miomirise i jake crne dlake nastale nevođenjem računa o istom. Odaje divljačke nagone neandertalca koji želi sve a nije u prilici da ostvari išta.

Za razliku od fino izbrijanog brata blizanca (tj samog sebe u drugim okolnostima), koji odiše sjajem porno glumca. Ponosno se prebacuje s lijeva na desno u najmodernijim boksericama.On radi, zarađuje, te se brine o sebi na skoro savršen način. Jebe mirišljave drugarice iz kancelarije i šire.
Obrij kurac mistrijom.

Komentari

Вулгарност у "наслову дефиниције". Дао сам минус.

Sisaj ga - vulgarno

filipoviću, ovde je vulgarnost nekad primarna stvar :)

hejteru sine brate čemu te vulgarnosti?

Вулгарности не подносим и у свом окружењу ( што у професионалном, што у приватном животу) их ефикасно искорењујем. То је одраз неваспитања и некултуре - дакле ни те две ствари не подносим.

ovde ćeš je teško izbeći :(

Ako se ne ljutis predlazem da ih efikasno eliminises u mom prisustvu dok ih ih besramno deplasiram međ vaskolike slusaoce, pa ako ti pođe za rukom skidam kapu

Da li si nekad čuo za underground književnost, da li si čitao Bukovskog ili Selbijevo Poslednje skretanje za Bruklin, Crven Ban Vuka Karadzića, po tvojim aršinima bi i to bilo vulgarno i verovatno bi nasao za shodno da lupis minus, pa cak i da das plus, cemu to objasnjavanje, dao sam plus zbog ovog, ali ne razumem ovo, minus za ovo zbog kurca i.t.d. Simptomaticno da takvi kao ti imaju krompire u sve tri kategorije Vukajlije. Napravi ti neku definiciju pa da vidimo koje su tvoje mogucnosti, koliko ti kulturno mozes da definises bilo sta.

Au što si se ti nešto uozbiljio i zapandrčio. Relax, sutra je novi dan, biće sve ok!

I ja ne čitam knjige, naučio sam slova iz bukvara skoro do kraja, ali mi fali još par slova a nadam se da ću i to savladati za koju deceniju :)))

Kada se vulgarnosti upotrebljavaju u nekom kontekstu, kada postoji neki diskurs, onda to moze biti odlicna metafora ili aluzija.

Vulgarnost postoji u dve varijante: prva je sprdačina a druga je pokušaj guranja vulgarnosti u književne okvire da to ispadne kao prihvatljivo i kulturno za navodno emancipovane čitaoce i u tom slučaju vulgarnost je kao kul i ok. Ne znam i zaboli me garagan za tu nevidljivu granicu.

Вулгарност је вулгарност, па она долазила са пера В. Караџића или из уста локалног алкохоличара. Ни у ком облику је не подносим и то овде подвлачим.

Ok za tebe je Filipoviću Bukovski onda klošar koji na zaslužuje objavljivanje ni jedne knjige. Ali koliko god se trudio da ispadnem kulturan mislim da neki nemaju dovoljno iskustva i obrazovanja da bi pisali ono što im je na mali um palo, ali Bogu hvala demokratija i internet su sada tu.

Ovo je i dalje pre svega rečnik slenga, a psovke su u srpskom jeziku jedna od najreprezentativnijih stvari koje imamo na tom polju da ponudimo. Kome se to ne dopada, nema šta da traži ovde i da tu nešto podvlači.

Agilni zahvaljujem na zdravom razumu koji na žalost pokušavaš da reprenzetuješ onima koji to nisu u stanju da shvate. Pozz za tebe.

reprezentuješ, da se neko ne uhvati za gramatičku grešku

@"инстиктивни самојед" - ја то нисам рекао и замолио би те да не стављаш написано у моја уста. Ја са написаним немам ништа и од њега се ограђујем. Ја пре свега желим здраву, без псовки комуникацију.

А са човеком који тврди да су псовке нешто најрепрезентативније што имамо да понудимо, не желим ни да полемишем. Имам 48 година, и, надам се, довољно искуства.

U domenu slenga - svakako da. Da li je to dobro, ili loše? Nebitno je sad. Psovke ni sam ne koristim, osim kad pišem ovde, ili na fudbalu. Obe stvari su ti strane, pokazuješ. A ova poslednja tvoja dilema - ne bih rekao. Pozdrav.

Ne serite. Kakva govna danas idu u najnovije ova definicija zaslužuje plus na prvu rečenicu

Odlazim sa sajta zauvijek, pozdrav 1% sajta koje nije mentalno poremećeno.Šta god vi ovdje pisali pičkice jedne male poremećene, vi idalje nećete imat nikakvog života i nikako na svijetu neće bolit kurac šta ste vi bilo gdje napisali, odsad pišite ovdje šta god oćete, a ako vas ikad vidim uživo BILO KOGA OD VAS, lijepo ćemo se provest. !!!!!

HAJDE SLINAVKO MALI PRŠUTAVSKI POŠALJI PVT PICHKO MALLA. I RECI MI ŠTO BIJEŽIŠ AKO SI TOLIKO HRABAR. JA SAM TVOJ ODLAZAK SA SAJTA PROTUMAČIO KAO BIJEG.

Skloni se ti od mene poremećeni maloumni debilu , živi svoj jadni život i kani me se.Pojma nemam koji problem ti i dare imate sa mnom pa me stalno smarate na četu sa nekim trulim forama.Vas dvojicu treba lupat maljem po glavi , po starom crnogorskom običaju , dok se ne urazumite i počnete razmišljat sa to malo mozga.Šiptarčino milogroska nađi nekog drugog na kome ćeš liječiti svoj mentalni poremećaj.

ETO VIDIŠ DA SI PSIHOPATA. LIJEČI SE.

Slinava pršuta
Odlazim sa sajta zauvijek, pozdrav 1% sajta koje nije mentalno poremećeno.Šta god vi ovdje pisali pičkice jedne male poremećene, vi idalje nećete imat nikakvog života i nikako na svijetu neće bolit kurac šta ste vi bilo gdje napisali, odsad pišite ovdje šta god oćete, a ako vas ikad vidim uživo BILO KOGA OD VAS, lijepo ćemo se provest. !!!!!

Bud pozdravljen, živ, zdrav, čitav, zdrave pameti i tako to. Papaaaa.

Вулгарност је вулгарност, па она долазила са пера В. Караџића или из уста локалног алкохоличара. Ни у ком облику је не подносим и то овде подвлачим.

Лоло оно, иди лакирај нокте! Добра +