Prijava
   

Gastarbajterska uključenja u domaći program

Telefonski poziv iz diaspore, upućen režiji RTSove emisije "Jedna pesma, jedna želja" ili drugih emisija zabavnog karaktera. Maraton prisećanja na Savu i Dunav, recitovanja Jakšićeve "Otadžbine", žalopojki jer unuci ne govore srpski jezik, i izricanja glorifikovanih govora, kakve ni predsednik Stranke srpskog jedinstva ne bi uspeo da sastavi dve nedelje pred parlamentarne izbore. Ovim navodnim izlivima najdubljih osećanja, Stanko iz Brisbejna/Rada iz Ajove, daju nam do znanja koliko je u stvari njima život sranje, a nama do jaja. Prilikom ovakvih situacija, voditelj emisije slaže nasmejanu facu, dok u sebi žali što se nije zaposlio na MTV Adria gde ovakve stvari ne bi morao da sluša, likovi kojima je plaćeno trista kinti da bleje na snimanju tada prevrću očima, kamerman baca peglu od prevelike doze patetike, a tonac doživljava transfer blama, zbog čega pokušava da sabotira prijem sa telefonske mreže, uprkos pretnjama iz režije.

Ako je ovde toliko dobro kao što kažu, zašto su koji kurac odlazili?

Komentari

narocito oni seljaci sa bn-a kad dopuste ukljucenja iz austrije, nemacke, svajcareske, kanade australije...! xD mogu oni iz sela da odu ali selo iz njih nikad. +

ispravi samo dijaspore

"Dobar dan, nasoj maloj Anastasiji iz Velike Jasikove zele srecan 6-ti rodjendan rodjaci Afrodita i Maradona Niculovic iz dalekog KopAnhEgena sa pesmom od Halid Beslic...Koju vi izaberete."

Burzum u odabranima! Fakjea! +

Burzum u odabranima! Fakjea! +

Objašnjava, pogotovo primer. +

Bravo Burzum, nadam se da me čuješ! +

Жив је Бурзум умро није док је дефки и Вукајлије! +++

TO BURZUME! Kako mi idu na kurac oni što slomiše pesnice lupajući se u grudi dok kenjaju o patriotizmu iz Švecke, Danske, N.Zelanda i šta ti ja znam.

Moraš da biraš... kinta ili bleja +

Plus za defku a Fav. Radi korisnickog imena. \m/

+ за дефку, али контам их донекле, ево ја радим и живим у Кини, јер тамо има пара, али то недостајање Србије, никад не можеш да преболиш...

Svaka cast autoru...
+ k'o kuca

Objasnio si! ++++++++++++++