Prijava
 1.    

  Gej drug

  Muškarac koji pristane da bude samo drug promiskuitetnoj devojci, na koju se i sam loži, ali nema petlju da je smuva. Kako mnogobrojne afere sa momcima takvu devojku po pravilu ostavljaju povređenu i razočaranu, on će joj uvek biti pri ruci kao rame za plakanje. Naravno, nakon što se isplače, ona će nastaviti sa dotadašnjom praksom, a on će za to vreme moći samo da gleda kako se ona kreše s kim stigne, ko god joj bane, dok njega, koji joj je bliži od svih njih, posmatra samo kao druga (ili, još gore, kao brata).

  Naravoučenije priče: ako se već ložiš na devojku, onda odmah isteraj stvari na čistinu, nema tu trte-mrte, već il' te hoće, il' te neće. U protivnom, bićeš joj samo gej drug, a oni koji su odlučni od samog starta će da je krešu. Drugo je pitanje da li ti je takva devojka, poput gore opisane, uopšte potrebna, ali to je ono što sam sa sobom moraš da raščistiš.

 2.    

  Gej drug

  Dodatna oprema svake extra ribe.

 3.    

  Gej drug

  ...drugar kojeg naše trend-seterke obavezno moraju da imaju (kao što npr neko hoće kućnog ljubimca),jel to je za milog Boga popularno u svijetu (jbga sve su gledale i sve se lože na "Seks i grad" i slična ostvarenja glamurozne američke filmske industrije)...

  ...Bože me sačuvaj i sakloni da ne postanem kao oni...

 4.    

  Gej drug

  dodje ti kao drugarica, samo ruzna.