Prijava
   

Glumljenje da pričaš preko mobilnog

Postoji u različitim situacijama.

1. Ako prolaziš pored osobe koja te smara ili nervira
2. Ako prolaziš pored osobe koju znaš iz viđenja, pa nisi siguran da li će te ispaliti ako je pozdraviš.
3. Ako si devojka i prolaziš pored gradilišta punog napaljenih fizikalaca a takođe i u slučaju prolaska pored prodavnice ispred koje se okupljaju matore pivopije.
4. Kada stojiš na stanici, neki autobus stane i neprijatno ti je jer svi iz autobusa bulje u tebe.
5. Kada se sa potpunim neznancem voziš u liftu 20 spratova.
6. Da bi izbegao neprijatnu tišinu na sastanku sa voljenim/om.
7. Kada si nešto zajebao i ne želiš da te tvoji smaraju.
8. Kada stojiš na stanici sa likom ili ribom koji ti se sviđaju, tada uglavnom glumiš da pričaš i to što glasnije obično priče šta si radio/la sinoć u gradu, koliko si popio/la, ko te je častio piće i to sve u nameri da suprotna strana padne u nesvest od divljenja.

Komentari

Znas ko se uglavnom pravi da prica mobilnim?Mentalno poremecene osobe i osobe koje su previse nesposobne da kazu ko su i sta su i sa nekim zapocnu razgovor.

Kada stojiš na stanici sa likom ili ribom koji ti se sviđaju, tada uglavnom glumiš da pričaš i to što glasnije obično priče šta si radio/la sinoć u gradu, koliko si popio/la, ko te je častio piće i to sve u nameri da suprotna strana padne u nesvest od divljenja.

Upravo ovo rade mentalno poremecene ili potpuno neprimetne osobe u drustvu.

Kada stojiš na stanici, neki autobus stane i neprijatno ti je jer svi iz autobusa bulje u tebe.

Opet ako je neprijatno kad te neko gleda kako ces sa nekim uci u spiku?Sigurno neces da gledas u pod..A i drugo ako vec svi bulje u tebe ne treba da ti je neprijatno racunaj to kao pohvalu da si mnogo lepa osoba ili mnogo veliki retard.Al mnogo velikim retardima nije neprijatno kada ih neko gleda..

ajde da ga verimo objasnio si...

isto glumis ako nosis neko obelezje...(delija,grobara) i prolazis pored likova koji te gledaju... :D to sam video 1000x

koliko samo glupa definicija

Slazem se sa komentarom Ajde da ga verimo :) i jos dodajem da pored toga sto to rade mentalno poremecene osobe ispada jos i jako glupo, jer mnogi cak ni ne znaju da glume... ispadnu jos i providni i glupi... i iskompleksirani... i bal bla bla...