Prijava
   

Srpski fudbaleri

Jedan specifičan soj ljudi.Odlikuje ih ne preterana inteligencija, konstantno zblanut izraz lica i podatak da uvek bolje igraju u inostranim klubovima nego kod nas ( pa mačko, pa kako što, pa kinta je kinta ). Što se tiče njihovih izjava u novinama, novinari se uopšte ne bi trebali truditi da ih iznova i iznova intervjuišu posle utakmica- samo neka urade copy-paste, verujte mi,narod neće primetiti.

novinar: Šta imate da kažete o današnjoj utakmici?

fudbaler: aaaaaaaa......paaaaaaaaaaaa.......ovaj ....današnja utakmica je bila utakmica mog života.....aaaaaaaaaa pobedili smo Bački jarak sa 2:0 aaaaaaaaaaaaaaaa.....značiiii nemam reči......ostavili smo srce na terenu... aaaaaaaaa.....igrali smo svim srcem za naš klub, naše navijače..............aaaaaaaaaa.........navijači su bili naš 12. igrač ovaaaj...... i želim da im od srca zahvalim na tome.

Komentari

nisam fudbaler,ali probaj ti da trcis 90 minuta i onda daj izjavu bez aaaaaaaa, uuuuuuuuuh i tome slicno,i ne ocekuj da igrac posle svake utakmice ima neku posebnu pricu za novinare,on igra u karijeri po 1000 utakmica i sta sad treba? da prica nesto drugo posle svake utakmice? imas i dobrih stvari u definiciji (macko,pa kako sto,pa kinta je kinta) pa moze i od mene plus :)