Prijava
 1.    

  Goluža

  Klasičan primer paljevine i kompleksaša spojenih u jednu osobu. Tipičan Petar Popović. Nazovi čovek koji tuđe uspehe omalovažava i nipodaštava, svoje neuspehe predstavlja kao rezultat više sile i neprijatelja koji su se urotili, dok svoje uspehe izjednačava sa pronalaženjem leka protiv side i raka odjednom.

  Goluža: Eto, Srbi su bili drugi samo zato što su igrali u Beogradu. Da se igralo negde drugde, duvali bi ga, ne bi se ni kvalifikovali. Na naše slabe partije su uticali takođe Srbi, prvo zato što su u sred Beograda navijali za svoju reprezentaciju. Ej, pa gde to ima? Drugo što su potplatili one pičketine od sudija, a treće što su se dogovorili sa Rusima da nam zračenjima sjebu Ivana Balića, pas im mater jeb'o nenormalnu!
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------
  A: E, gledao sam danas onog našeg lika što je uzeo medalju na Paraolimpijadi. Oduševio sam se. Čovek je ceo život u kolicima, a trenira po ceo dan, ima čeličnu volju, dok bi se ogromna većina drugih predala i samo čekala smrt.
  G: Ma ajde ne seri! Šta zna on šta je težak život? Sedi u onim kolicima i boli ga kurac za sve! Ne zna kako je kad treba cement da se istovari, iscepaju i spakuju drva... A pogledaj mene, stižem sve to i povrh svega igram za rezerve Karavukova
  A: Kakav si ti Goluža, k'o da te je on pravio, jeb'o te on!

 2.    

  Goluža

  Devojka koja se oskudno oblači kad izlazi.

  Primer: -Kud si pošla tako obučena golužo jedna daj se obući!!

  druga defka:

  Kapućiner

  -Osoba romske populacije.

  vidi ga ovaj kapućiner opet kopa po kantama