Prijava
 1.    

  Govedo

  Govedariti. Stil života. Umetnost. Ponašati se maksimalno prostački, iako nisi seljober. Govedo trenutak-Izazvati jednostavnu reakciju iole normalnih ljudi, koji će pomisliti kratko i jasno: "Koja stoka."

  Za religiju mu se jebe, bar u trenutcima govedarenja, naješće se ko i masa koja se skupila na slavi i upariti sa najgorim gostom iako nije popio kao on. Podjebavaće popa u prisustvu porodice. Podjebavati publiku sa znanjem da mu ona ne može ništa. Za pravopis mu se jebe, iako je pismeniji od 90% njegovog okruženja. Napijati se ko stoka. Paliće cigaretu za cigaretom. Započeće fajt sa najfinijim likom u okruženju. Smrdeti. Ne kupati se danima. Jebati na cimerovom krevetu. Picnuti se kao za film i otići na žurku i biti najpristojniji i najšarmantniji, svideće se svima, ribe će ga startovati, ali će smuvati naružniju, najdeblju ili najodvratniju ribu. Na pitanje boljih pičića zašto, odgovoriće prosto: "Vi ste prazne i neprivlačne, za razliku od nje(znojave, smrdljive nakaze)". U nekoj drugoj prilici ponašaće se maksimalno pristojno a onda u jednom trenutku kad treba da poljubi najlepšu pitati je da mu popuši, jer ne može da se ljubi sa njom jer je ružna. Pišati po dasci u gostima. Ne poštovati prave dame i žene u globalu. Pojebati maloletnicu u guzu. Skinuti ribu najboljem ortaku. Pa se potući sa njim i otkačiti kučku. Minirati najbolje ortake. Varati devojku kad god stigne, a dok je sa njom i šapuće joj da je voli dok joj stiska guzove šacovati druge ribe preko njenog ramena. Ne poštovati članove porodice. Popišati se na svetilište. Ponašati se prema ženama kao prema blago retardiranim osobama. Na kraju se ljubazno osmehnuti i sa šmekerskim i džentlmenskim osmehom izvinuće se zbog svog ponašanja, ali ne iskreno. Namignuti i jebački otići u sledeći tor. AJ APOLODŽAJZ, aj apolodžajz.

  http://www.youtube.com/watch?v=bMdXi6f5KRg

 2.    

  Govedo

  Biti govedo ne mora uvek da predstavlja način života ili pogrešno iskazivanje seksualne neobuzdanosti.

  U modnom svetu Govedo je muškarac (ili žena, budibogsnama) građen tako da se ne može reći da je debeo ili krupan na loš način ali, svejedno, može da ubije zagrljajem. Visina Goveda nije bitna, u krajnjem slučaju nisko Govedo možemo nazvati prosto, Goveče.

  Sam izraz je stavka odbrane samog Goveda, koje se samoproklamovalo Govedom, ponekad do te mere da se ponosi svojom sposobnošću da zakloni Sunce ramenima ili da se poistovećuje sa Prometejem. Govedost nije proizvod gutanja raznoraznih govana u teretani, to je dar, ili kletva, zavisi kako posmatrate slučaj. Majka će reći "k'o od brega odvaljen", lekar će pitati "jesi ti ras'o na planini?", a krvna slika će obično reći da su bilirubini skočili u pizdu materinu, kao da je jeo auspuhe misleći da su štapići Tviksa.

  -Ne ne, kontam ja, ti si samo krup..
  -Govedo.
  -?
  -Pa govedo. Skraćeni izraz za to.
  -Super, aj Govedo ne bilo ti zapoveđeno otvori ovaj Smoki.

  (čupa kesu oponašajući Hulka u napadu šizofrenije)

 3.    

  Govedo

  Prozivka koja se izgovara kada objekt prozivanja baš sjebe stvar. Najbolje od svega je što on tada nema baš nikakvo opravdanje pa se prozivanje može nastaviti do neslućenih granica, što se najbolje vidi iz primera.

  Razredni: Mindžone, što si govedo? Pa čoveče, znaš da su ti preko veze sredili da odeš na popravni iako si imao tri keca.
  Petar Vladimirović Mindžon: Joj razredni... nisam imao sreće, prošle sedmice sam igrao fudbal pa se nisam odmorio dovoljno za popravni.
  Razedni: Ali Mindžone, govedo glupo, dobio si i zadatke koji će biti tako da si mogao sam da odlučuješ o svojoj sudbini...
  Petar Vladimirović Mindžon: Jesam, al su zadaci bili teški a meni nije bio dan.
  Razredni: E stvarno si govedo. Deco, ko je govedo?
  Ceo razred: MINDŽON JE GOVEDO!