Prijava
   

Građanin sveta

Licemer. Politički korektna spodoba koja postojano, kano klisurina bdije nad kolevkom ravnopravnosti i tolerancije. Teži tome da sve ljude ovoga sveta izjednači i stavi u istu ravan, ali ne preza od toga da svakoga ko ne deli isti stavove počasti raznim, nimalo finim epitetima. Dok propagira fer-plej i desnom rukom drži visoko podignutu belu zastavu, levom rukom zadaje udarac ispod pojasa.

Bori se za prava etničkih i seksualnih manjina, ali posle rukovanja sa Romima briše ruke vlažnim maramicama. Oštro osuđuje svaki vid nasilja, ali se neretko slaže sa tim da je udaranje šibom po turu poželjan način disciplinovanja. Spreman je da na vetrometini, sa trasparentom u rukama, lamentuje nad sudbom nastradalih na drugom kraju sveta dok sklanja pogled od onih koji sa zemlje pružaju ruke sa otvorenim dlanom ka nebu.

On stavlja francusku zastavu kao naslovnu fotografiju svog profila na nekoj socijalnoj mreži, on deli boli i osuđuje nasilje i poziva na mir, toleranciju, nenasilje i razgovor. No, on bi sve probleme rešio upotrebom napalma ili barem bacačem plamena.

Komentari

Iako sam protiv žigosanja ovi što si ih objasnio su klasične socijabine kurve. :)

Generalno fale sajtu ovakve - defke sa stavom, kakav god bio. Mnogo ljudi gledaju da se svima udvore...

Tačno tako. Konformisti koje preuzimaju struje aktuelnih trendova ali ih zatucanost vazda vrati na izvor. Delom sam ovde opisao jednu njihovu sklonost...

Jbg Profe kad definišeš neke izraze koje ni u cernu ne koriste, pogledaj kako moje žuto lepo legne.

Kod tebe izgleda sve "legne", a?:)

Da ne kažem "legnU" adžadžadžadžadža

Jbg taki sam po celom teletu